McLaren Kuzey Amerika'da Büyüyor

yazar:

kategori:

McLaren Elektronik Sistemleri, İngiliz Formula 1 yarış takımı ve otomotiv şirketi McLaren’in uzman elektronik kolu Kuzey Amerika’da bir yan kuruluş kuracaklarını duyurdu: McLaren Elektronics Inc.

McLaren’in Büyük Britanya kökenli elektrokin kolu Amerika’ya ayak basacakalrını duyurdu: üç NASCAR şampiyonasına (The Sprint Cup, Nationwide ve Craftsman Truck Series) mekanik bileşenler sağlayacak, elektronik ve yazılım anlamında Indy Racing League ve takip destek sistemleri için Amerikan Le Mans spor araçlar serisine destek olacak.

Charlotte (NASCAR yarış araçları topluluğunun kalbi) yakınlarında Kuzey Carolina – Mooresville’de kurulan şirket, McLaren Electronics Inc var olan müşterilere desteğini arttırma teklifinde bulundu bununla birlikte Kuzey Amerika altyapısının büyümesi konusunda gelişimini de sağlayacak.

Şirketin başkanlığına ise Mike Phillips getirilecek, Phillips daha önce Group’s Applied Technologies kolunun yönetim müdürlüğünü yaptı. Anlaşma ile konuşan Phillips şunları söyledi: " McLaren tarihinin yepyeni bir sayfa açmak iin sabırsızlanıyorum. Kuzey America’da takımların bazılarıyla görüştük ve açıkcası Kuzey Carolina’daki olanaklar sayesinde onlara daya iyi de bütün bir imkan sağlayabiliz."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir