Button: "Honda'nın İhtiyacı, Brawn"

yazar:

kategori:

Jenson Button, Ross Brawn’ın Honda’ya çok büyük yardımda bulunacağına inanıyor ve yeni patronu ile çalışmaya başlamak için sabırsızlandığını kabul ediyor.

Brawn, 1 yıllık iznin ardından Honda’ya takım patronu olarak atandı.

İngiliz pilot, Brawn’ın kötü geçen 2007 sezonu sonrasında Honda’nın geriye dönmesine yardım edeceğini umuyor.

Ve mutlu bir Button, Brawn’ın katkılarının çok önemli olacağına inanıyor.

Button: "Çok mutluyum, biliyorsunuz. Takım ihtiyaç duyduğu şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Adamın F1’de çok fazla tecrübesi var."

"Bütün takımda işleri tek bir adam döndüremez ama onun girdilerinin, rehberliğinin çok büyük bir fark yaratacağını düşünüyorum. Bunu önceden de yapmıştı ve onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum"

"Adamla konuştum ve onunla buluşmak için sabırsızlanıyorum. Takımın bir ğarçası olduğundan beri onunla buluşmadım. En yakın zamanda görüşmeyi umuyorum ve bir kaç şey üzerindne geçebiliriz. Yeni atam ile ilgili herkesin heyecanlı olduğunu düşünüyorum"

"Ross’un bize gelişi, inanılmaz. Ama takıma gelen bir çok diğer insan var. Onlardan harika bir iş çıkarmalarını bekliyorum ve Ross da onlara ilave edecek"

Button ayrıca, zayıf geçen senenin ardından Honda’nın doğru yönde ilerlediğini ifade etti.

Button: "Kolay bir sezon değildi ve araç, çok iyi değildi. Ama önemli olan, meseleyi farketmemiz. Değişiklikler yaptık ve işe yaradı."

"Ve yönümüzü, düşünüşümüzü değiştirdik, özellikle de aerodinamik olarak. Doğru pistteyiz ve işlerin gidişatından dolayı mutluyum"


Yorumlar

  1. Umarim Button yeteneklerini sergileyebilecek bir araca kavusur, Ross Brown`in Honda`ya cok seyler katacagini dusunuyorum..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir