Raikkonen Galibiyetten Vazgeçmiş Değil

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen sıralamalarda geride kalmasına rağmen Spa’da galibiyet kazanma umutlarından vazgeçmiş değil.

Spa’da yapılan son 3 yarışı kazanan son dünya şampiyonu pilot yarınki yarışa 4. sıradan başlayacak.

Son 5 yarıştır ilk çizgiden yarışa başlayamayan Fin pilot, pole pozisyonunu kazanan Lewis Hamilton’un yarım saniyeden daha fazla arkasında kaldı.

Raikkonen sonuçtan memnun olmadığını söylese de henüz galibiyet umutlarından vazgeçmiyor.

Raikkonen "Q3’te son turumda küçük bir hata yaptım ve 7. virajda biraz genişe açıldım. Bu hata önemli zamanlara neden oldu ve belki de gridde daha yukarıda olabilirdim."

"Yine de aracımdan memnunum ve istediğim gibi çalışıyor."

"Kesinlikle üzgünüm çünkü daha iyi iş çıkarmak isterdim. 4.lük ideal pozisyondan çok uzak ancak yine de bu galibiyet umudumu yitirmem anlamına gelmez."

"Özellikle yarışta iyi bir potansiyelimiz olduğunu biliyoruz. Ancak yarın hava koşulları kilit nokta olacak ve mümkün olduğu kadar iyi sonuç almaya çalışacağız." dedi.


Yorumlar

  1. beni ilgilendirdiğini sölemedim sadece sordum bunu kaldıramıycak kadarr eleştiriden nefret eden bi insansın ki zaten ben sadece bi soru sordum eleştiri yapmadım.ayrıcaa burda Massa'ya laf atan biri yok suanda en azından ben kendi adıma konuşıym daha öncede sölemiştim Massa'yıda desteklerim ama benim için Kimi gelir önce diye.o yüzdenn artık tartışma ortamı yaratmaktan vazgeçç sıktın çünkü.. ve tartışma sona ermeli bir an öncee yoksa zaten silinicek !

  2. kendi pilotunun arkasındaysan başka pilotları da rahat bırak o halde. orasından burasından sataşacam diye yer arama felipe'ye.

  3. birincisi bu seni ilgilendirmez kimi_ecem. ikincisi takım değil pilot tutarım ben.

  4. Kendi Pilotumun Nesini Eleştiricem Kardeşim Ben Arkadasındayım Senin gibi Bi Ön Bi arkada Değilim. Senin Kişiliğine Bakarsak Pilotlar Çıkıp Spin attıgında veya yarıs kazanamadıgında Luca Desın O zaman Maaşınıza Zam İşinize Son.. Yarıs Kazandıgı Zaman Maaşına Zam… boyle bişey yok

  5. uğur demek istediğim bu. ben gözü kapalı massa'yı savunmuyorum. hata yapıyorsa eleştiririm gerekiyorsa yerin dibine sokarım. başarılı olunca da tebrik ederim. bunu başkaları da elbette yapabilir. ama hata yapanın adı değişince bir anda herkes süt dökmüş kedi gibi susmasın. susacaksa da felipe hakkında da sussun o zaman.

  6. Burak Soylu avatarı

    arkadaş burdan iddaaya girerim kimle isterse.. massa bu sene şampiyon olamıcak.. bu sene şampiyon kimi olucak diorum.. iddaya isteyen girebilir benle…

  7. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    tartısmanın geldigi boyuta bak, hani konu saptırılır da bu kadar olmaz.. burda bi kaç arkadasın birbirleriyle sahsi problemleri oalbilir ama biz bunla ilgilenmek zorunda değiliz, lütfen trf1.nete okuyucular haber okumaya geldiginde onlara okuyabilecegi anlamlı ve haberle ilintili yorumlar verin..

  8. Massathebest gercekten soruyorum sana Ferrariyii tutuyomusun ??

  9. uğur aras hiç değişmeyeceksin.. benim karakterimde de rakibin başarısızlığında celallenip kendi pilotum başarısız olunca ortadan kaybolmak, bir anda hataları hoşgörmeye başlamak yoktur. eğer dediğin gibi davransaydım buraya yazdıklarımla kan gövdeyi götürürdü. ama sen hala laf geveleme peşindesin bırak bunları artık geliştir kendini. 4 ay önce neysen hala aynı takılıyorsun.

  10. haklısın bi yerde power ama ben bu yazzdığını üstüme bile alınmıyorum cünkü bunun amigolukla hiç alakası yok.herkes sevdiği pilotuna saçma sapan yorumlar yapıldığı zaman tepki gösterir.ve bu git gide uzuyo manasız bi tartışmaya dönüşüyosa kendini yazmaktan alı koyamaz.aynı massathebest arkadaşımız gibi. o Massa'ya tek bi laf gelse bile sayfalarca yorum yapıoo ama bizz böle gereksiz yorumlara cevap verince amigo oluyoruzz.. garipsiniz gercekten..

    ayrıca yorum yazılması yasaklansın burayaa yeter artık..

  11. Ben MassaTheBesti Aslında Çok İyi anlıyorum fakat anlıyamadım olay şu felipe hata yaptıgında neden sahip cıkmak yerıne eleştiriyorki? Felipeye Aşık Oldugu Aşikar Bir Gerçek Bende bu Noktayı anlamıyorum biri bunu acıklasın Hem Sev Hem Yerin Dibine Sok Ne Yani Massa Senin Bunları Yaptıgını bilse Ne Der ''Bi Karar ver Eleştircekmisin Yoksa Arkamdamı Olucaksın Demezmi? Bence Mantık dışı

  12. konu daha da dışarıya taşarsa tüm yorumlar silinecektir!

    Teşekkürler

  13. Burak Soylu avatarı

    2005 sezonunda villeneuve ü sc bile geçiodu 😀 villeneuve ü çok sevmeme rağmen ne yazık ki böleydi. ayrıca 3-4 puan fazla toplaması birşey değiştirmez.. sonuçta villeneuve ün elinden somut bir 97 yılı şampiyonluğu var.. massa nın neyi var? 😀

  14. villeneuveün problemlerinden neden bahsetmıyorsun?

  15. sonunda beni bir anlayan çıktı. sağol power.

    burak soylu, j.villeneuve'in böyle söylediğini hatırlıyorsun da felipe'nin 2005 sezonunda dünya şampiyonu j.villeneuve'in takım arkadaşıyken daha çok puan toplayıp j.'i geçtiğini neden hatırlamıyorsun?

  16. Koskenkorva…vardır. 🙂 MassaTheBest Sen İçten Usturalıyım Desene Şuna Yarın Kimi Yarışı Kazansa Ben Gördünüz mü İşte Geri Döndü Aldınız mı cevabınızı gibisine Konusmam çünkü benım karakterme ters yuze vurmak gibi bişey kimin hosuna qider. ama sen farklı bı karaktersin senden boyle davranmanı beklemıorm acıkcası.

  17. Pekii sizin o laf bile söyletmediğinizz pilotunuzdan yakın zamanda şampiyonluk görememk niye sizde Kimi'ye saldırma ihtiyacı yaratıyoo ??
    ayrıca bana göre mucizelerii gercekleştirenler en büyük başarıya imza atmışlardırr.. bu kim olursa olsun böledirr..

  18. Burak Soylu avatarı

    massathebest seni telegol ü sunan serhat ulueren e benzetiorum 😀 sürekli bi polemik peşinde koşuşturup druuon.. Allah sonun hayır etsin.. tabii ki insanın bi pilotu fanatik bir biçimde desteklemesi çok güzel bir duygu .. kendim de manyak bir Montoya hastası olduu için ordan seni az çok anlayabiliorum ama en azından hiçbir pilota sataşmıorumm , eleştirinin dozajını kaçırmıorum.. massa benim gözümde yetenekli bir pilot değil.. villeneuve le beraber sürerlerken villeneuve ün daha düz yolda bile süremez demesini unutamıorm. f1 de ki en ağır laflardan biridir bana göre.. diğeri de montoya'nın şumi ye bu ya saf ya kör demesidir. ama şunu da söliim massa çok sıkı çalışan bir pilot… şampiyonluk için neler yapması gerektiğini bilen bir pilot… ama kimi hiçbir zaman bırakmayacaktır.. bunu hamilton da massa da alonso da gayet iyi biliyolar… şampiyonlukta gönlüm kimi den yana …

  19. massathebest şunu diyor arkadaşlar -ben yeri geldi massayı övdüm yeri geldi eleştirdim, ama siz kimiye hiç toz kondurmuyorsunuz, massa kazanınca hakkını vermiyorsunuz, massanın hep kötü yönlerini görüyorsunuz, kimi ne yapsa hep süper yetenekli oluyor, massa hep kazma hep kazma diyorsunuz- bence haklı amigo fanatikliği bir kenara bırakıp gerçekleri görmeye başlasak iyi olur diye düşünüyorum.

  20. şu ''meşhur'' şampiyonluğu görmek için kaç yıl beklediğinizi unutmuşsunuz. 5 yıldır sonu hüsranla biten mclaren maceralarına 5 sene boyunca ''şanssızlık'' deyip te bu şampiyonluğun şansla geldiğini duymak neden böyle ifrit ediyor?

  21. kimiye göre zaten "yavaş tur yoktur az vodka vardır" heralde : )

  22. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    eh en azından dürüstçe bi tespit, yani Kimi'nin sampiyonlugu da sansa baglanamaz… 😉 🙂

  23. Abdullah arkadasım haklısın cok sacma bi tartışma içindeyiz ama gördüğün gibi bu sitede böylee yorumlar olduğu sürece sakinleşmek pek mümkün gözükmüyoo.Hala bazı şeyleri kabullenememiş ve bunun acısını çeken arkadaslarımız var o yüzden Kimi'nin her acıklamasında saldırya geciyorlar bunu anlayabiliyoruz artık.. ama dediğim gibi işin dozu kaçtı. daha fazlaa saçmalamayınn..
    ayrıca üstünden nerdeyse 1 sene geçmesine rağmen Kimi'nin şu "meşhur" şampiyonluğunu kaldırayaman arkadaslar varr..yada çok sevdikleri pilotlarından böyle bişeyy göremediklerii için acısını bizden cıkarıyolar. ama burası hiç yeri değill !

  24. Evet bazılarının kimiyle ilgili saplantıları var .amigo derecesinde hayranlar:) Kimi hakkında söyleyeceğim tek şey nazar boncuğu bile onun uğursuzluğunu alamaz:)

  25. sen de bir ferahlama olmuş uğur aras. pilotaj hatalarından sonra celallendiğin halinden pek eser kalmamış. isim felipe yerine kimi olunca mı böyle oldu? ben senin eleştirilerini unutmamışsam bir gün kimi zorda kaldığında nasıl laf oyunu yapacağını merak ettiğim için unutmamışımdır. içime atıp susmadığım için, nabza göre şerbet vermediğim için, çoğunlukla hareket etmek zorunda olmadığımı bildiğim için, siyaha siyah beyaza beyaz dediğim için ben sevilmeyen biriyim zaten. hala da öyleyim herkese açığım, beklerim..

  26. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    artık bazılarının Kimi'yle cidde bi sorunu oldugunu düşünüyorum sorun dan da öte, takıntı bu. mucizevi bir şans mı? haha hatta Kimi gridin hep en şanslı ismi olmustur deyin tam olsun. ve bi kere de hakkının verin su adamın, şampiyonluguna laf edemezsiniz kazıyarak hakederek aldı o sampiyonlugu!

  27. Mucizeyi Sadece 3 kişi yapabildi.

  28. Lütfen biraz sakinleşelim… lütfen..

  29. Demekki Pilotaj Eleştirilerimi Unutamamışsın Benim Seninle Girdiğim Bir Polemik Yok Acık Sekılde Tuttugun Sevdiğin Pilotun Olan Massa yı eleştirdiğim için Bana Karşı Antipati duymanı normal karşılarım . . Ben Burda Kimi'nin Konustugu Konusmaya Bile Hayıflanan arkadaşlar için konuştum sana söylüyorum eğer Burda Kimi Hata Yapmadı İşte. Olabilir gibisine yorum gorduysen benım tarafımdan, benımle oyle atış anlıyomusun.. yapılan pilotaj hatalarına sozum yok eleştirilicek. sen gibi pilotuna toz kondugu zaman içime atıp susmuyorum.

  30. dünya şampiyonu eşsiz adam kimi raikkonen'i geride bıraknak pek te zor değilmiş demek ki. hiç ihtimal verilmeyen başarılarıyla şaşırtan felipe'ye geçildiğine göre.. yoksa o eşsiz adam aslında eşsiz ulaşılmaz 1 numara falan değil miymiş?? bir de kazanılacak şampiyonluğa kılıf aramamak lazım, hele ki geçen senenin şampiyonunun mucize bir şansla şampiyon olduğunu gördükten sonra.

  31. Kimi'nin yaptığı bu acıklamayı ne hale getirdiniz tebrik ediyorum sizi.şu sıkılan arkadaslar var ya acaba kendi tarzlarındaki gereksiz yorumları görüncee sıkılmıyolar mı?? artık bırakın arşivlerden mazilerden hatalardan olaylı yarıslardan konuşmayııı.yeter yani herşeyin bi sınırı varr işin dozunuu fazla kaçırdınız.sizin ki yorum yazmaktan cıktı resmen saldırmaya dönüştü.lafa gelincede f1 den anlar bi şekilde konuşmuş oluyosunuz.! ayrıca bazılarımız çok sevdiği piloatlarını herkese kanıtlama çabası içersindee ve bunu yaparken gercekten cok bunaltıcı oluyorlar.buna hiç gerek yok herkesin ayrı bi düşüncesi ve tuttuğu takımı var.asıl olan gerceklerii kimse değiştiremez !!! artık yarışı bekleyelim ve şu manasız konusmaya son vereliim bence..

  32. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    eski kavgalarınızı yapacagınız ve özellikle Massa'yla Kimi'yi kıyaslayacağınız yer değil burası. gercekten eger bi sorun varsa editörlere felan bildirin ama basşkalarına sinirlendiniz diye esip gürlemeyin istediğiniz gibi… ama noolursa olsun, Kimi ve Massayı kıyaslamayı bırakın artık, özellikle de bura gibi uygun olmayan bi yerde..

  33. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    power arkadasım son ıkı yorumuna yerden goge kadar katılıyorum.1.5 senede 11 pol.boyle devam ederse pol rekorunu kırar cunkı daha cok genc.bır arkadasım daha once bır yorum yazıstı ve bence superdı.kımın yazdıgını hatırlamıyorum.soyle dıordu."massa tembel ama cok calısan ogrencı kımı cok zekı ama hıc ders calısmayan bır ogrencı gıbı"dıye bır yorumdu.massanın sasırtmasının sebebı bence bu ınce yorumun altında.kımıyı elesreceksek elestırelım tabı yerden yerede vuralım.ama unutmayalımkı daha 6 yarıs 60 puan ve sadece 13-7 puan fark var.kımı gerı donmeyecekmı acaba.bu kadar kotu oldugu halde boyleyse ıyıyken yandım anam yandım.daha sammpıyon bellı degıl.massa sampıyon olsa bıle 2006 motogp sampıyonu nıck haydenden bır farkı olmaz gozumde.

  34. bak muhattaplarımdan birisi kendini nasıl da biliyor. uğur aras hafızanı mı kaybettin? arşive bir bak bakalım. spin atıp rezil olmadıymış.. ingilterede massa'nın spinleri vardı allah'tan da raikkone'inkiler pek göze batmadı. felipe spin atmış yarış dışı kalmış ama hemen ertesinde yarış kazanmış. münferit bir olaya anında müdahale ederek durumu çözmüş. öyle 3 ay 5 ay kış uykusuna yatar gibi devam ettirmemiş sorununu. lastik ısıtamadığı için başarısız olan kimi'yi hoş görüp TC'nin olmadığı ilk 2 yarışta spin atan massa'yı ezelim öyle mi? kuralsa ikisi de kural. ayrıca çok şükür felipe de daha yarış esnasında direksiyornu söküp elinde direksiyonla araç içinde oturakalmadı. yoksa arşivinde vereyim bir pilot nasıl rezil olur gülünç hale gelirmiş gör. felipe hata yapıp hemen düzeltsin kendini demediğimizi bırakmayalım, kimi sorun yaşasın 3-5 ay ya sabır diyelim … ne güzel memleket be…

  35. massa herkesi hayrete düşürüyor niye acaba, niye normal karşılanmıyorda massanın bu kusursuz performansından dolayı herkeş şaşkın şaşkın konuşuyor. lewis gibi 1.5 senelik bir çaylak bile şaşırtmıyorda neden massa şaşırtıyor.

  36. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    valla arkadaslar ben nete ve bu sıteye herzaman gırer tum yorumları okurum.ama herzaman yorum yazmam.bır raıkonnen cı olarak raıkonenı bıle tebrık etmem ne sıralamalardan sonra nede yarıslardan sonra.yorum yazmak ıstersem yazarım.canım ıstemesse yazmam.ole her haberın altına bır yorum yazayımda kalabalık edyım gıbı bır fıkrım yok.dıger arkadaslarım bole yapıyor demek ıstemıyorum.yanlıs anlasılmasın.benım yogurt yıyıs seklım boyle.f1 91 den berı seyreden 40 yasında bırı olarak massathe best arkadasımla bır kez polemıge gırdım.ıstemıyerek.alttakı yorumunda yazdıklsarının hıc bırını soylememkle bırlıkte massa cı arkadasımın yazdıklarını uzerıme alıyorum.o yorumlardan hıc bırnı yazmadıgım halde.massayı sevmem.acık acık soyluyorum.saygı duymak baska sey.ama ınsanları zorla massayı sevdırmek tebrık ettırmek ıcın sureklı ınsanlara baskı kurmanın bır anlamı yok.bu gune kadar kımı ye de bır ton elestırı gelmedımı.bır tanesıne bıle neden kımıye bole soylenıyor dıye mudahale etmedım.bana ne ya.herkesın yorumu kendıne katılırız katılmayız baska sey.ama ıllede bırseylerın aksını ıspat etme baskı kurmanın bence sempatı yerıne antıpatık olacagıda malum.massa da zamanın da kotu anlar kotu yarıslar yasadı.elestırdık bazılarımız acımasızda olmustur.bunu kan davasına donusturmenın bence manası yok saygılarımla arz ederım.

  37. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    "şimdi mi aklınıza geldi şu pilota laf söylemek için bahane arıyorsunuz demek?? "
    "laf söylemek için bahane arıyormuşuz, daha 3 ay önce kimi'nin kanat kırıp sutil'e arkadan vurduğu yarışta bir şey bulamamıştınız da"
    bunlar, tam olarak benim yazdıgım mesaja cevap nitelikte massathebest.
    eger bana bişe soylemiyorsan, benim yazdıgım cümleleri de cevabında kullanma. çünkü tam olarak bene cevap yazdıgın anlaşılıyor mesajından!

  38. ne diyorsun sen ılgın çelebi? ne alakası var seninle? 3 ay önce girdiğini söylüyorsun siteye, burada geçmişte yaşanan şiddetli tartışmalardan söylenen laflardan haberin var mı? seni (yani nickini) hiç tanımıyorum bile. bu sözlerin muhattaplarını nerde arayıp bulayım? isteyen çıksın ben muhattabıyım desin devam edelim. bu sözlerin sahiplerinin piyasada gözükmemesi, söylenmiş lafları unutturmaz. benim seninle ne sorunum olacak ki? aynı şekilde kimi_ecem ile de. benim muhattaplarım arzı endam ederlerse hepiniz görürsünüz burada..

  39. aslında bu senede kimiyle karşılaştırılamayacak yarışlar çıkardı, avusturalya ilk viraj duvarda, malezyada güzel bir spin, ingiltere harika bir sonunculuk, neyseki kimi daha kendini böyle rezil etmedi.

  40. Massathebest arkadasım önce kendi adıma konusıyım.ben bi ferrari taraftarı olarak her iki pilotumuzuda destekliyorum.ama önceliği her zaman Kimi'ye veriyorum.bu yüzden de hiç bi zaman Massa'ya bazı arkadasların aynı Kimi'ye yaptığı gibi sert ve boş yorumlar yapmadım.eleştirdiğim ve hoşuma gitmeyen davranısları oldu.bu da kimseyi ilgilendirmez zaten.herkes düşüncesini yazmakta özgür.fakat asıl sorun şu;Kimi ne zaman bi acıklama yapsa sitede bi gerginlik oluşuyoo.bunun sebebide gerginlik yaratmak isteyen ve bu yorumları yapan bazı arkadaslarımız.olay hamilton alonso veya massa değil lafı çarptırıp oralara kadar getirmenin hiç bir manası yok.Kimi bi acıklama yapmıs hala kazanabilceğini kazanmak için uğraşıcağını ve acık bi şekilde hata yaptığını söylüyoo.siz ne demesini bekliyosunuz ki ? bu acıklama hakkında bu kadar acayip yorumlar yapmaya hiç gerek yok.sıkılan arkadaslarr haberi okumasınlar o zaman bizide sıkmasınlar bu bu kadar basit bişeyy.ben genede ferrari adına cok iyi bi yarış diliyorum.umarım herşey bizim için iyi olurr !! o zaman gelip burda istediğinizi konuşursunuzz..

  41. massa nın kariyeri şu an kiminin son 4-5 yarıştır çıkardığı gibi vasat yarışlarlarla dolu, kiminin massa gibi olması için 3-5 sene böyle yarışması gerekir.

  42. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    ettiklerinizi biçiyorsunuz derken; oncelikle tüm bu mesajı malettiğin bana ne kadar süredir bu siteye yorum ekledigimi sor istersen massathebest. bide massa yı eleştiren kaç mesaj atmışım, kaçında ne kadar ileri gitmişim gercekten cok merak ettim çünkü 3 ay önce, monaco gp sıralarında bu siteye girmiyordum bile, nasıl ezbere massa hakkında bu kadar agır konustugumu soyleyebilirsin? hm eger ben herkese soyluyorum felan dersen, benim yazdıgım mesaja cevap olarak yazmamalıydın bu mesajı, gayet net ve bariz olarak benim yazdıgım mesajdan aldıgın cümlelerle, bu mesajın bana oldugunu soyleyebilirm ama dediğim gibi eger Massa ya soylenenlerin sinirini cıkarmak istiyorsan ona gercek laf soyleyenleri bulmalısn

  43. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    sureklı aynı cvpları vermesı bana gore gecısırmek ve bıran once basının karsısından kacmak.benım tanıdıgım bıldıgım kımı aynı cvp ları vererek bır sekılde kımsey umursamadıgını gosterır.

  44. konuşalım arkadaşlar… şimdi mi aklınıza geldi kimi'nin bir sorun yaşadığı? şimdi mi aklınıza geldi bir pilotun kötü zamanlar geçirebileceği? şimdi mi akılınıza geldi kötü zamanlar geçiren bir pilotun geri dönebileceği ve zaman tanınması gerektiği? şimdi mi aklınıza geldi şu pilota laf söylemek için bahane arıyorsunuz demek?? geçen yıl ve sene başında felipe de sorun yaşarken aklınız nerdeydi? spin atar kazma olur, duvara vurur beceriksiz olur, araç dışarı taşar yeteneksiz olur, kazalı aracı 9. sıraya yerleştirir ''bu kadarını sutil bile yapar'' denir.. anlatsam sayfa yetmez sudan sebeplerle felipe sataşanların yorumlarını.. laf söylemek için bahane arıyormuşuz, daha 3 ay önce kimi'nin kanat kırıp sutil'e arkadan vurduğu yarışta bir şey bulamamıştınız da ''felipe de bilerek kimi'nin önünü kesti, hami'ye yol verdi şöyle yaramaz böyle bilmem ne'' demiştiniz.. almanya yarışında felipe daha önde olduğu için doğal olarak önce pite girip arkasında kimi beklemişti de bunun da faturasını felipe'ye kesmiştiniz ''kimi'yi bekletti'' diye.. laf söylemek için bahane aranıyorsa bunun en büyük sorumluları raikkonen taraftarı olup felipe'yi çekemeyen bazı şahıslardır.. şunu inanarak söylüyorum : kimi'nin uzun zamandan beri süren başarısızlığına ettiğimiz laflar, sizin felipe hakkında söyledikleriniz yanında hiç kalır. ben dahil kimse kimi'yi eleştirirken aşırıya kaçmıyoruz.. ama sizin yazdıklarınız da hala aklımda.. eeee, keser döner sap döner, gün gelir hesap döner… kusura bakmayın arkadaşım, siz ektiklerinizi biçiyorsunuz. teşekkür etmelisiniz bir zamanlar başta felipe olmak üzere alonso ve hami hakkında söylediklerinizin yarısını bile kimi için yazmadığımız için..

  45. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    kımı nın son sıralama turlarındasızlıga ragmen ben yınede ondan umıdı kesmedım.en azından 6 7 bıtırmedı.2.cızgıden baslaması bıle bana gore bır gelısme onun ıcın.son zamanlarda sorunlar yasadıgını herkes bılıyor.sebebne gelınce kendısı de bılmıyor.bazen tum taslar yerındedır ama yınede bır sorun vardır ve o sorun sızı delı eder bulamassınız.kımı ısanyadan beri yarıs kazanamadı ve dogru durust podyum goremedı dogru ama bu cok kotu bır pılot oldugu anlamına gelmez.yarın4.kalkacak ve bence bu pıstte yarısı bıle kazanecek bır durumda.Q2 de ıkıncıydı.son turlar uncesındede ıyı durumdaydı ve son turda yıne kucuk bır hata olabılır elbette.kımının yarıs ıcı performansını yıllardır herkes bılıyor.rakıplerı massa ve hamıltonun 3 veya 4 ve daha gerıden kalkıp yarıs kazandıgını hatırlamıyorum varsa bıle 1 tane fılandır.ama kımı bunu mc laredeykende ferrarıdeykende defalarca yaptı.gecmıste yaptıkları yapacaklarının temınatıdır bana gore.sezon bıtmeden konusmam sampıyonluk ıcın ama kımıden umıdı kesmedım.ha sansı kalmassa ozaman massa ya yardım edecektır.ama bunun ıcın de erken.yarın hersey olabılır.

  46. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    bir F1 yarısında ne olacagı asla kestirilemez bu yüzden hiç bi pilot eski yarışlara göre yapmaz acıklamasını. Kimi en sade şekilde durumu acıklıyor ki hiç bi pilot "hmm, daha önce de boyle soyledim ama olmadı en iyisi susayim acıklama yapmayim" felan demez, Kimi de normal olarak acıklama yaptı.

  47. bu pist rai ye göre kirli taraftan kalksada rakibi kova olduğu için rahat geçebilir massa da hamiyi zorlar ins:)

  48. bazı arkadaşlar 10.luktan başlayıp podyuma çıkılan yarışların geride kaldığından habersizler sanırım…

    arkadaşların kastettiği haberler:

    avrupa: http://www.trf1.net/formula1_haberler/4246.html

    macaristan: http://www.trf1.net/formula1_haberler/3916.html

    dahası da var ama onları da araştırmayacam.

  49. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    katılıyorum, herseyi o kadar abarttınız ki , kendisi de soyluyor hata yaptım diye, evet bi hata yaptı ve bu ona pole e mal oldu. ama siz hemen coşup Kimi yine boş konusuyor diyorusunuz hı, bide başarıcam demesi konusu; sorsak Hamilton'un en sevdiginiz özelliklerinden beri kararlı olmasıdır, ama Kimi kendine güvenince, basarıcam diyince, kararlı olunca sizi rahatsız ediyor. eger biz Kimi'ye laf kondurmuyorsak sizin yaptıgınız da Kimi'ye laf soylemek için bahane aramak..

  50. Ben uzun zamandır konuşmak istemeyen bir Ferrariciyim. burda Kimiye laf söylüyorsunuz iyi hoş soyleyın tartısalım ama sezonu analiz ederek söyleyin bu adamın sorunu çok büyük değil.. her konuda konuşurum yeterki konuşmak isteyen olsun.. Yapmayın bu kadar.

  51. Yarın şov var. Herkese izlemelerini tavsiye ederim 😉

  52. tuğba aycan avatarı

    yaa kimi ne yaparsa yapsın ona gül kondurmamakdan vazgeçin artık hata yaptığı zaman görün hatalarını yada bi eksiği olduğu zaman kimi sürekli başarıcam diyor ve başaramıyor bunu da kabullenin…

    ama önce kimi nin hatalarını görmeye çalışın o zaman bize hak verirsiniz ..!!!

  53. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    evet sussun gazetecilere sırtını dönsün cevap vermesin kimseye… neler diyosunuz siz ciddi misiniz ya? hepinizde en ufak bi basarısızlıkta yerden yere vurmak alıskanlık olmuş.. Kimi yarın basarıcak yarın ve göreceksiniz!

  54. tuğba aycan avatarı

    artık yeter kimi yaa her yarış sonrası aynı şey bu kez başarıcam hep aynı şeyleri söylüyor ve başaramayınca da rezil oluyor bence bi şampiyona yakışmıyor artık açıklama yapmamalı…

  55. tabiki vazgeçmiycek siz ne sandınızz ? galibiyetten vazgeçtim yarınki yarış benim için iyi olmıycak demesini mi bekliyosunuz? bişeyler yazmak için yorum yapmayın lütfen..

  56. ILGIN CELEBİ avatarı
    ILGIN CELEBİ

    ne utanması yaa neden utansın? siz aklınızı mı kacırdınız bu olabilecek bişe! ayrıca serhan'ı dinlemediniz galiba spada son 10 yarısta sadece 3 defa pole den baslayan kazanmıs yarısı! ayrıca bunların biri yine kim? KIMI! hatta bu adam 10. baslayıp kazandı bu yarısı!!! onun kazanma olasılıgı yine cok fazla son 3 yarıs nasıl yaptıysa yine kazanıcak ve siz görüceksiniz! sanki yarısın sonucunu almıs gibi konusuyosun çok komiksiniz..

  57. Bu röportajları kimse yapmıyor herhalde adam her yarıştan sonra aynı şeyleri söyler mi ya utanır biraz… neden vazgeçmedi anlamadım

  58. Hata hata hata… Bu kaçıncı artık ya herşeye bir bahanesi var daha motiveyim diyor ama görüntüde birşey göremiyoruz. Sıkmaya başladı artık aynı söylemleri duymak.

  59. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    yarın senden en az bir 3.lük bekliyorum.iyi şanslar

  60. raikkonen'den yine bir son tur hatası.. felipe ile aradaki farkın açılmasına sebep olduğuna göre, bu kimi için kendi hatası olduğundan hiç te iç açıcı bir durum değil. ve artık ezberlediğimiz sözler. haberi açarken bile böyle söyleceğini tahmin edebiliyoruz artık. raikkonen'in kalesi olduğu düşünülen spa'da kimi'nin düşüşü devam ediyor..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir