Alonso: "Yarın İyi Bir Sonuç Mümkün"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, sıralamalardaki performansının ardından Belçika Grand Prix’sinden güçlü bir sonuçla ayrılabileceğine güveniyor. Renault pilotu yarınki yarışa altıncı sıradan başlayacak. Rakipleri Toyota ise her iki aracıyla ilk onunj dışında kaldı. İspanyol pilot iyi bir sonuçla yarıştan ayrılmanın rakipleri ile aradaki farkı kapatlamalarına yardımcı olacağını umuyor.

"Durumdan memnunum. Normal şartlarda ilk dört içinde olmanın zor olduğunu biliyoruz ve beşinci ya da altıncı olmak iyi bir sonuç. Bu da bugün iyi bir iş çıkardığımızı gösteriyor. Yarın güçlü bir sonuç elde etmek için gerçekten şansımız var ve bu şampiyona için önemli. Buna güveniyorum."

Nelsinho Piquet ise 13. sırada kaldı ve Brezilyalı pilot son seansa kalacak hıza sahip olmasına rağmen bunu başaramadığı için üzgün.

"Son seansa kalamdığım için üzgünüm çünkü bunu yapabilecek durumdaydım. Hızlıydım ama ikinci seanstaki son turumda beni ilk on taşıyabilecek kadar iyi bir tur atamadım. Şimdi yarışa en iyi şekilde hazırlanmak için mühendislerimle çalışacak ve yarıştan puanla ayrılabilmek için elimden gelenin en iyisini yapacağım."


Yorumlar

  1. ali çıkrıkcı avatarı
    ali çıkrıkcı

    Şuan ki pistteki en iyi 2 pilottan biri alonso diğeri kimi. Alonso şansı yok bu sene reno fos çıktı. ama kendi gayretiyle geliyor bir yerlere. Mclaren alonso yu silmişti defter den keşke alonso değilde bu sene hami olsaydı reno da görseydik o çok abartıkları pilotu.. kimi f1 bırakmadan kimi alonso çekişmesini tekrar görsek.

  2. Necati ÜNAL avatarı

    Alonsoyu yarın büyük iş düşüyor.Yarışta iyi bir sonuç çıkarsa reno takımı adına 4.olma şansı içten bile değil.

  3. abdurrahman  yeşiloğlu avatarı
    abdurrahman yeşiloğlu

    hakkaten çok iyi sürüyo. yarışta renosu nasıl performans gösterir bilinmez.

  4. ogun savaş avatarı

    Bence ilk 8 e zor girer.neden derseniz 2 mclaren 2 ferrari 2 bmw bir toro rosso ve redbull puan almaları muhtemel olanlar.Alonso ii yerde kalkıo olabilir ama yarış performansı çok düşük renonun. puan beklediği almanya fransa gbi pistlerde renonun halini görmüştük.

  5. helal sana alonso limitleri hersaman sorluosun bana göre şuanda en ii sensin go alonso go renault f1 team(fernando ulaş)

  6. inşallah. dedigi gibi olur en azından 4.olda bile yeter bize:d

  7. alonso yapabileceğinin ötesinde işler çıkarıyo. onu izlemek ayrı bi keyif

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir