Bourdais: "İşler Yoluna Girmeye Başlıyor"

yazar:

kategori:

Sebastien Bourdais, Spa’da Valensiya’nı ardından ikinci kez ilk on içinde yer almasının ardından Formula1’de işlerin kendisi için yoluna girmeye başladğını söylüyor. Toro Rosso pilotu ikinci seanstaki en hızlı turu ve son seansta elde ettiği dokuzunculuk ile takım arkadaşını gölgede bırakmayı başardı.

"Araçtan çıktığımda, iyi olduğumu söylediğim ve takımın da çok iyi iş çıkarttığı düşündüğüm bir seans oldu. Araç çok iyi çalıştı ama diğerlerinin yarın için kullanacakları yakıt stratejilerini görmeliyiz."

"Bu pistn ve virajlarının bana uyduğunu düşünüyorum. Seans sonunda adımı zaman tablosunun en yukarısında grmek çok güzeldi. Bunu görmeyeli uzun zaman olmuştu."

Vettel ise yarışa onuncu sıradan başlayacak. Alman pilot sonuçtan memnun ancak Toro Rosso’nun böyle bir performan sgöstermesini ummadığını söylüyor.

"Memnunum. bu pistte her iki araçla da son seansa kalmayı beklemiyorduk. Güçlü bir sıralama performansı oldu. Bazı bölümlerde sorun yaşadım ve takım arkadaşımın hızına ulaşamadım. Her iki araç için de iyi bir stratejimizin olduğunu düşünüyorum ve yarın neler olacağını göreceğiz."


Yorumlar

  1. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    hep vettel diyorduk ama bourdais de iyi olmaya başladı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir