Di Resta Formula 1’den Vazgeçmiyor

yazar:

kategori:

Eski Formula 1 pilotu Paul Di Resta Formula 1’de yarışmaktan vazgeçmediğini söyledi.

Paul Di Resta 2011 yılında başlayan Force India macerasının ardından geçtiğimiz sezon sonu takımdan ayrılmak zorunda kalmış ve koltuk bulamamıştı.

Geçtiğimiz aylarda ise İngiliz pilotun Mercedes adına DTM’de yarışacağı açıklanmıştı.

Bütün bunlara rağmen Paul Di Resta Formula 1’den vazçgemediğini söylüyor.

“Benim şuan en büyük arzum yeniden Formula 1’de yarışmak”

“Sporda aktif olarak kalmak gerçekten çok önemli. Yarışmayada devam etmem gerekiyordu ve urası benim için en iyi seçenekti”

“Şuanda en büyük hedeflerimden birisi geçen yıl kaybettiğim F1 koltuğumu yeniden kazanmak. Vazgeçmem için hiçbir sebep yok. Yeniden Formula 1’de yarışmak istiyorum”

“Yeteneğimi yeniden göstermek için iyi bir fırsat yakaladım. Burada DTM şampiyonluğunu kazanmak için elimden geleni yapacağım”

“Avustralya’da olamadığım için üzgün değilim. Fakat bazı yarışlara gitmeyi planlıyorum. Yarışlar Avrupa’ya geldiğinde yarışları izlemek daha kolay olacak”


Yorumlar

“Di Resta Formula 1’den Vazgeçmiyor” için 6 yanıt

  1. admin nedir bu yahu hergun girdiğimde sitenize farklı 1 siteyle
    karsilasiyorum. Telefondan guriyorum ayrıca mobil sitenize girmek istemiyorum neden beni zorla mobil siteye yönlendiriyor. Allah askina duzeltin biktim artik sitenizin bu durumundan

  2. Algersuari harcandı arkadaş ben onu bunu bilmem…

  3. Ne pilotlar gitti geldi be… Paul di Resta, Bruno Senna, Charles Pic, Jerome Dambrosio, Giedo van der Garde, Lucas di Grassi, Vitaly Petrov…

    Eskilerden Jarno Trulli, Heikki Kovalainen, Narain Karthikeyan, Nick Heidfeld, Robert Kubica, Şumi vs. Kimler tarih olmadı ki.

    1. Billy Bones avatarı

      Webber,Irvine,JPM,Ralf,Villeneuve…. bide şimdiki pilotlara bak..

      1. Hiçbiri Karthikeyan gibi olamadı be… 🙂

    2. Nasıl yarışmış olurlarsa olsunlar bir pilot f1de koltuk bulamadığında içime hep hüzün çöker. Çünkü koca bir sezon sürekli gözümüzün önünde olmuşlardı, bazı yarışlarda iyi ya da kötü adlarından söz ettirmişlerdi. Aileden biri gibiydiler değil de f1den biri gibilerdi o koca sezon. Hele ki uzun seneler gördükten sonra artık yarışamayacaklarını öğrenmek daha da üzüyor insanı. Trulli gibi Heidfeld gibi hatta eski toprak Coulthard gibi. Ama eski pilotların bıraktığı izler gibi şimdiki pilotların çoğu o izi bırakamayacak artık. Kime üzüleyim ki? Nerdeyse hepsi az yetenekli paralı pilotlar artık. Eskiden yetenek vardı, şimdi para var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir