İtalya GP Öncesi Toyota

yazar:

kategori:

Jarno Trulli

İtalya Grand Prix’si benim evimdeki yarış ve bu yüzden yeniden Monza’daki kalabalığın önünde yarışacağım için heyecanlıyım. Benim içim memleketimde yarışmak her zaman eğlenceli olmuştur ama ekstra bir motivasyon vermez. Bu sezon zaten her zamankinden daha motiveyim! Umarım İtalyan taraftarlarıma memnun olacakları bir sonuç verebilirim. Bekleyip göreceğiz çünkü tüm takımlar Monza-spec paketine sahipler ve rekabetin nasıl olacağını henüz bilmiyoruz.

Bu yıl farklı pistlere uyum sağladık. Takımın bu yarışa hazırlanmak için de çok sıkı çalıştığına inanıyorum. Tekrar rekebetçi olacağımızı düşünüyorum. Harika bir startın ardından Belçika’da puan alamamak üzücüydü. Üçüncülük için gidiyordum. Çok iyi bir şansım vardı ama bir kez daha Spa’da şanssızdım.

Timo Glock

Geçen yıldan Monza’da güzel hatıralarım var. GP2 yarışında iki kez podyuma çıktım ve sprint yarışını da kazandım ama bileğimi sakatladığım Monza 2006’yı unutmak isterim.

Monza’da yarışmaktan zevk alıyorum çünkü çok hızlı bir pist ve bir yarış pilotu olarak hızlı kullanmayı daima seversiniz. Birkaç hafta önce Monza’da test yapmak iyi bir deneyim oldu. Bu yarış için tamamıyla farklı bir paketimiz var. Hedefim puan kazanmak olacak ve mücadele için sabırsızlanıyorum.


Yorumlar

  1. toyotaya gore ıstıkrarlı son yarıslarda sadece valencıda kotuydu takımım

  2. Yasin Renault inanılmaz istikrarlı.Sencede öyle değil mi?

  3. toyota cok dengesiz bir takım bi yarıs bakıosnz mükemmel bi yarşta puan bıle alamyacak yerde

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir