Gridde Günleri Sayılı Pilotlar mı Var?

yazar:

kategori:

Formula 1, tarihinin en köklü yarışlarından birisi olan Monza’ya giderken pilot değişikliği konusunda spekülasyonlar çıkmaya başladı.

Sebastien Bourdais’in Spa’da çok iyi bir yarış çıkarmasına rağmen söylentiler Fransız pilotun Toro Rosso’da günlerinin sayılı olabileceği yönünde.

Kimilerine göre Bourdais Monza’da takımla son yarışına çıkabilir. Takım geri kalan yarışlarda ise Sato, Buemi ya da Bruno Senna’yı değerlendirmek isteyebilir.

Toro Rosso cephesinin yanında Renault tarafı hakkında da söylentiler çıkıyor.

Motorsport Aktuell bugünkü haberinde Lucas Di Grassi’nin sıradaki Jerez testlerinde 3 gün çalışacağı haberini verdi. Habere göre bu testler Di Grassi’nin gelecek sene Renault koltuğuna geçmesi öncesi alıştırma niteliğinde olabilir.

Spa’da çıkan bir diğer spekülasyon ise BMW Sauber ile geleceği garanti altında olmayan Nick Heidfeld’in Renault için aday olabileceği oldu.


Yorumlar

  1. yav Gp2 de cok fazla hata yapıyo dıyosnzda elde ettiği başarılar ortada grosjean bana göre vettel sutil ve gp2 den geleck bırkac pilotla geleecgn yıldızı olamaya aday bir pilot ayrıca fransız renonun grosjeani bırakacagını hıc ama hıc dusunmyrm renaultta alonso kalırsa alonso-grosjean giderse montoya rosberg sutil heidfield ve gorsjeani isterim ama bunlardan mümkün olablck sadece sutil ve heidfield var bide grosjean

  2. Lafa bakarmısınız. "BMW nin kullanıp bıraktığı" =) Raikkonen'i de McLaren kullanıp bıraktı, Alonso'yu Minardi kullanıp bıraktı,… daha gider bu. Futbol mantığıyla F1 izleyince böyle oluyor işte. Fenerbahçe'li bir futbolcu Galatasaray'a transfer olunca yapılan yorumlardan bir farkı yok.

    Formunda bir Heidfeld çok can yakar. Üstelik tecrübeli, yağmurdaki başarısı ortada, geçiş becerisini tartışmaya gerek yok. Bu adamın nesini beğenmiyorsunuz anlamadım. Sato veya tecrübesiz ve GP2 de çok fazla hata yapan Grosjean'a göre çok daha iyi bir seçenek Renault için.

  3. murat korkut avatarı

    Bu durum öyle gösteriyorki alonso renault ta olmayacak 2009 yılı için nick renoya gelirmi yada reno onu istermi bilinmez ama deneyimli bir pilot her zaman çaylak birinden iyidir,reno heildfeld i alırsa güzel olur.

  4. En başta pilotluğundan utandığım Nakajimayı derhal atmalılar takımdan.Güvenlik aracı arkasında araba parçalar.Herkes fren basarken o gaza yüklenir Valensiyadaki gibi.Bourdaisin kalması taraftarıyım.Sıralama problemini çözdüğü zaman iyi şeyler yapacağına inanıyorum.

  5. Bourdais Renault'ya gelirse Fransa için güzel bir haber olur.

  6. bence haiedfeld renoya çok uyar 2007 de kötü bir sezondu ve bir deneyimli bir çaylak yarıştırdılar eğer alonso gidicekse ve heidfelde gidicekse takasları cok iyi olur 2. pilot içinse bence piqede iyileşme var

  7. Heidfeld tam renoya göre aslında.

  8. abdullah kardeş renault heidfeldi almaz bu bir gerçek almaz bmw nin kullanıp bıraktıı pilotun renault a bir gereği yok

  9. sato ya da davidsonun ne özelliği var? heidfeld bu sene 20 milyon dolar alıyor. önümüzdeki sene bu rakam düşer ama şu bir gerçek sato ve davidsondan kat kat üstün. 2004'de 2. hızlı honda ile satonun neler yapamadığını gördük ya da diğer seneler. pike aslında son bir kaç yarıştır iyiydi ama bu sene çok fazla bocaladı. bakalım durumu kurtarabilecek mi. bourdais için ise sene sonuna kadar beklenmeli. gidecek birisi varsa red buldan david gitmeli ve vettelin yerine birileri denenmeli.

  10. heidfeld renault a rüya olur be yok imkanı yok flo almaz sato davidsin gibi isimler dururken

  11. ecrin deniz avatarı

    adından mıdır nedir senna yı f1 de görmeyi çok istiyorum:)

  12. Nick ve Renault harika olurdu

  13. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    eger alonso giderse heidfeldi alsalar iyi olur…

  14. haklısın apocan ama denemeye değer bence 😀

  15. grosjean çok deneyimsiz. o da çok basit hatalar yapıyor

  16. bence renault piquetin yerine grosjeani getirecek di grassi de piquet gibi cok iyi değil ama grosjean hem fransız hemde cok yetenekli takımın önceliği o olacktr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir