Hulkenberg: “Force India Avustralya GP İçin Kendine Güvenebilir”

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg, takımı Force India’nın sezonun ilk yarışı Avustralya GP öncesinde kendisine güvenebilecek bir durumda olduğunu düşünüyor.

Mercedes motorlu araçların ön plana çıktığı yeni sezon öncesinde Force India takımı da oldukça iyi bir test dönemi geçirmişti.

Hulkenberg “Sezon öncesinde asabi değilim, hatta genel olarak rahatım. Kendimize güvenebiliriz. Kış testleri diğer takımlara kıyasla bizim için pürüzsüz geçti. O açıdan olabileceğimiz kadar iyi hazırlandık.”

“Bu hafta sonu yine de büyük bir mücadele olacak ve bir çok sürpriz olabilir. Teoride bu konu hakkında çok konuştuk ancak artık sezon başlıyor ve neler olacağını göreceğiz.” dedi.

Force India; Mercedes ve Williams gibi tek turda hızlı görüntü çizmese de Hulkenberg aracına güveniyor.

Hulkenberg “Tek turluk doğru dürüst bir denemem olmadı ancak aracımın o konuda da iyi olduğunu hissettim. Dengesi de iyi. Büyük sorun olmadığını düşünüyorum ancak bazı hızlı araçlar var. Tam olarak nerede oluruz emin değilim.” dedi.


Yorumlar

“Hulkenberg: “Force India Avustralya GP İçin Kendine Güvenebilir”” için bir yanıt

  1. bir Ferrari veyahut Mercedes koltuğunu hakettiğini düşünüyordum ama Force Indıa’uya gitti sponsor eksikliğinden dolayı. İnşaallah altında hızlı bir makine olursa ikinci Frentzen olabilir 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir