Hamilton: “Büyüdüğümü Hissediyorum”

Lewis Hamilton, Mercedes ile geçireceği ikinci sene öncesinde artık belli bir olgunluk seviyesine ulaştığını düşünüyor.

2007’de Mclaren ile spora giren ve 2008’de şampiyon olan Hamilton, Formula 1’deki 8. senesine başlıyor.

Hamilton “Artık 29 yaşındayım. Başlayalı uzun zaman olmuş gibi hissediyorum. Artık yaşlı olanlar arasına giriyorum ve olgunlaştığımı hissediyorum. Bu yüzden umarım bu durum sonuçlarıma, performansıma, söylediğim ve yaptığım şeylere de yansır. Kalp olarak hala gencim ve uzun vadede yine hatalarım olur ancak bunlar hayatın bir parçası.”

“Zaman zaman tümseklerle karşılaştım ancak her zaman onlardan iyi bir şekilde kurtulmayı başardım. Önemli olan nasıl düştüğünüz değil nasıl kalktığınızdır. Böylece tüm bu deneyimlerle omuzlarınızdaki tozu döker ve devam edersiniz.”

“Hala hayattan keyif alıyorum. Ailem ile birlikte hiç hayal etmediğimiz pozisyondayız. Hatfield’daki tek yatak odalı daireden buralara geldik. Bu yüzden fırsatı kucaklıyoruz. Fırsatı kucaklıyorum. Burada olduğum için, en iyi sürücülerle birlikte olduğum ve Mercedes adına sürdüğüm için çok şanslıyım. Bu sadece bir hayaldi.” dedi.

Hamilton, şampiyonluk hakkında konuşmak için erken olduğunu düşünse de sezona güçlü bir şekilde girdiklerini kabul ediyor.

Hamilton “Herkes bizim hakkımızda konuşuyor ve gelecek hakkında tahminlerde bulunuyor ancak bu hafta sonu neler olacağını söyleyemeyiz. Güçlü olduğumuzu biliyoruz. Takımda oynamamış taş bırakmadık ve mümkün olan her şeyi yaptık.”

“Önde olmayı umuyoruz ve hedefimiz bu ancak tam olarak öyle bir şey olacağını söyleyemeyiz. Bu yüzden, buraya gelirken bu senenin son yıllardaki en büyük şansım olduğunu mu düşünüyorum? Bunu bilmiyorum. Henüz araca binip tek bir yarış dahi çıkarmadım.”

“2012’de iyi bir sene geçirdim ve güçlü bir sene oldu. 2010’da da şansım vardı ancak değerlendiremedik. Bu yüzden geçmişte bazı şanslara sahip oldum. Uzun bir sene ve şampiyonluğumu kazanalı çok sene geçti. Gerçekten uzun zaman önce olmuş gibi hissediyorum.”

“Ancak hala buradayım ve daha önceki senelere göre çok daha fazla motive oldum. Her zamandan daha odaklandım. Bu yüzden paket iyi olursa iyi iş çıkaracağız. Tekrar önde mücadele etmeme konusunda bir sebep yok.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “Büyüdüğümü Hissediyorum”” için 4 yanıt

  1. hamiltonAMGTEAM avatarı
    hamiltonAMGTEAM

    sezon başlasın o zaman artık , 1.5 saat kaldı 😀 uyku yok

  2. Şans seninle olsun Lewis başka bişey demiyorum 🙂

  3. O.U.T.L.A.W. avatarı

    Şu anda yarışan pilotların en iyisisin
    İlginç olan seni sevmeyenlerin bile bunu dile getiremese bile kabul ediyor olması
    >:)
    http://m.youtube.com/watch?v=IM3SuXwaiCs

  4. Hadi Lewis’im göster gücünü bu sezon. Şimdi tam zamanı. Fırsatı iyi değerlendirmeni diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir