Hakkinen: “Massa Williams’ı Güçlendirdi”

yazar:

kategori:

Mika Hakkinen, Massa’nın Williams’a katılmasının İngiliz takımı güçlendirdiğini düşünüyor.

Williams geçtiğimiz sezon sonunda Pastor Maldonado ile yollarını ayırarak 8 senenin ardından Ferrari’den ayrılan Felipe Massa ile anlaşmaya varmıştı.

İngiliz takım kış testleri boyunca iyi bir görüntü çizerek birçok kesimi şaşırtmayı başarmıştı.

45 yaşındaki Mika Hakkinen Williams’ın Massa ile güçlendiğini düşünüyor.

“Williams’ta şuan çok olumlu bir hava hakim. Takım gelişmeye devam ediyor”

“Massa’nın takıma katılması tüm takımı güçlendirdi. Onların bu hafta sonu neler yapacağını görmen ilginç olacak. Eğer Melbourne’de iyi bir performans gösterirlerse şampiyonluk için en büyük adaylardan birisi olabilirler”

Eski dünya şampiyonu Fin pilot Kimi Raikkonen ve Fernando Alonso arasındaki mücadele için ise “Onların arasında neler olduğunu görmek için yarış sonuçlarına bakmamız gerekiyor. Birkaç ay içerisinde bunu çok daha net göreceğiz” dedi.


Yorumlar

“Hakkinen: “Massa Williams’ı Güçlendirdi”” için 4 yanıt

  1. Hayranı ve hatta fanı olduğum Mika Hakkinen ile ilk defa görüş ayrılığına düştüm. Bence Williams, Massa’yı güçlendirdi. Yoksa Massa’dan bir cacık olmaz. 2008’de şaşkaza bir şampiyonluk yaklaşımı olduysa da altında 2 saniye açık ara hızlı bir araç olmadıkça bir daha böyle bir başarıya yaklaşabileceğini sanmıyorum.

    1. singapurdaki haksız yarış dışı kalma ve macaristandaki motor şampiyonluğun kayıbıdır.2 sindede takım hatası var.birinde benzin hortumu takılı pitten çıkardılar.halbuki devam etse puanlar alırdı.keza macaristandaki muhteşem start alıp domine ettiği yarışı son 3 turda motor patlatarak yarış dışı kalması kendi hatası değildi.dahasıda varda siz sonuca bakıyorsunuz.hep önyargılısınız.

    2. şaşkaza? sonuca bakıp yorumlayanlardan işte be. O yıl massanın macaristandaki son 3 tur kala motor patlatması olmasa çook rahat şampiyondu. Ama yok ne şansız adam. Alonso’ya da ballı deyip duruyorlar 2 yıl önce raikkonen japonyada alonsonun arkasından çarpmasa alonso da o yıl şampiyon oluyordu. Hep sonuca bakıp yorum yapıyorsunuz. O zaman prostun sennadan faha fazla şampiyonluğu var hadi prostu daha iyi ilan edelim doğru mu bu

      1. MichaelJackson avatarı
        MichaelJackson

        Orda Alonso çok sola gitti hatta Raikkonen pist dışına kadar bile çıktı nerdeyse adama dokunmamak için ama tamamen Alonso hatasıydı o kaza.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir