Tost, STR'nin Yükselen Performansına Şaşırmadı

yazar:

kategori:

Scuderia Toro Rosso takım sorumlusu Franz Tost, takımının yükselen performansına kimsenin şaşırması için bir neden olmadığını söyledi. Takım aynı zamanda yükselen performansında bir numaralı etken olarak gösterilen Ferrari motorunu kullanmaya devam edeceğini duyurdu.

Toro Rosso son bir kaç yarışta gösterdiği performans ile herkesi şaşırttı ve şu anda Williams ile pozisyon mücadelesi veriyor.

Tost, yükselen bu grafiğin bir kaç faktöre bağlı olduğunu düşünüyor.

Tost "Temel şeyler direkt olarak belirlenebilir ve öncelikle STR3 aracının kendisinden başlayabiliriz. Red Bull Technology bize çok rekabetçi bir araç sağladı ve Adrian Newey etrafındaki grup harika iş çıkardı."

"2. önemli nokta ise motor, Ferrari bize sadece mükemmel güç ünitesi sağlamadı aynı zamanda bize iyi bir grup verdi. Maranello ile olan anlaşmamızdan çok memnunuz ve bu yüzden onlarla olan anlaşmamızı uzattık."

"3. önemli nokta ve muhtemelen dışardan en açık şekilde görünen pilot dizilimimiz. Her ikisiyle de mutluyuz: Vettel’in görevinin gereksinimlerini anlaması ve performansı inanılmaz derecede artıyor. Her yarış gelişiyor ve öğreniyor. Bourdais de zor geçen dönemden sonra son haftalarda gelişti ve bu Belçika’da son tura kadar göründü. Takım arkadaşını geride bıraktı.

"Bunların yanında takımın kendisi hem pist üzerinde hem de Faenza’da fabrikada hrkesin bir araya gelmesi bakımından gelişim gösterdi. Giorgio Ascanelli ile çalışan mühendislik grubu inanılmaz şekilde iyi iş çıkarıyor. Monaco’ya kadar yarışmış olmasak da aracı çok iyi anlamayı başardılar."

"Tüm bu parçaları bir araya toplarsak bir anda başarı için nedenimiz var." dedi.


Yorumlar

  1. alonso nasıl attı geçtii

  2. ne motormuş be kardeşim abartmayın 😀 Nerdeyse ferrari kadar gidecek adamlar. Vettel az daha zorlasa raikkoneni geçicek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir