Raikkonen Pite Dönüş Turunda Kaza Yapmış

yazar:

kategori:

Ferrari pilotu Kimi Raikkonen, Avustralya’da sıralamalarda son seansa kalamamasının sebebinin kaza değil trafik olduğunu söyledi.

Ferrari’ye geri dönen Raikkonen, ilk sıralama seansında 2. turda kaza yaparak elenmişti. Raikkonen, kaza yaptığı anda zaten pite döndüğünü; daha öncesinde trafikte kaldığı için iyi bir tur zamanı atamadığını söyledi.

Raikkonen “Ekstra bir tur atmak için zamanım yoktu bu yüzden o turda içeri geliyordum.”

“Kaza anında düğmelerle falan uğraşıyordum. Biraz patinaja düştüm ve duvara vurdum. Ancak araç hemen hemen iyi durumda.”

“Benim hatamdı. Biraz patinaj oldu. Zorlamıyordum ancak durumu düzeltemedim.”

“Bu kaza, önceki turumda trafikte kaldığım gerçeğini değiştirmiyor. 5. virajda çok yavaş giden bir Mclaren vardı ve önümüzde yine başka araçlar vardı. Bazen böyle şeyler oluyor.”

“Yağmurda hızlıydık ancak trafiğe takıldık.” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen Pite Dönüş Turunda Kaza Yapmış” için 15 yanıt

  1. Nabıyon kimi yaa!
    Biraz kendine gel de yarın yarışı izleyebilelim.

  2. Raikkonen ilk 1.5 ay alonun gerisinde kalabilir. ilk günlerde daha pozitif vücut dili sergiliyordu aynı lotustaki gibi ama testler başladıktan sonra hiç yine 2012 öncesi ruh hali ve vücut diline döndü gibi. Muhtemelen bunun nedenleri şunlardaır. 1.ferrarinin testlerde ana rakiplerinin gerisinde kalması 2.testlerde hep kendi aracında arızalar yaşaması 3.kendini yeniden ispat ettikten sonra alonsoyu frenleme misyonu ferrariye dönüp alonso ile yarışmanın psikolojik baskısı 4.alonsonun takımdaki ağırlığının daha fazla olması sebebiyle testlerden itibaren ekibi kendi etrafında toplaması. Ama bu sefer rai’nin toparlayacağını düşünüyorum lotus başlangıcındada grosjeanın başlarda gerisinde ie bahreynden itibaren toparlayıp şampiyonluk mücadelesi verdi.Eğer raikonen nisandan sonra üst üste 3-4 yarış aloya üstünlük kursun alonsonun gardı çabuk dağılır bu sene çünkü artık alonso 2013’en itibaren motivasyon sorunu yaşamaya başladı geçen yıl eskisi gibi yarışlarda zorlamıyordu hata massa simulatörde çalışmadığınıda söyledi. eğer kendisini frenlemesi için ferrariye getirilen raikkonene 3-4 yarş yenilirse mclaren-honda ile yaz aylarında göürşmelere başlar bile. Ki alonsoda haklı bir nevi 2010’dan beri takım araç olarak hiç ilerlemedi 2010 ve 2012 de kendi kişisel çabasıyla birşeyler yaptı ama artık tükendi oda

  3. Harbi uyumuş 🙂

    Tork 1-0 Raikkonen

  4. bana göre hem araç dağınık hemde kimi böyle olması pek iyiye işaret değil sadece rahat olup kasmadan lotustaki gibi sürmesi lazım bana kalırsa kimi den anladığımız aşırı rahat olması gerekiyor biraz takımla veya bazı durumlar hissettiğinde motivasyonu bozuluyor bekleyip göreceğiz mücadeleci kimi yi izlemek bu şekil kimiyi izlemekten elbette daha iyidir umarım rekabet olur umudumuz var sezon başlamadan 2 kaza bana iyi gelmedi 2 kazadada gereksiz arkası koptu aracın belki yarış ayarından yere basma gücü düşük olabilir bekleyelim bakalım

  5. Vettel dik dur eğilme bu seyirci seninle gurur duyuyor şaka lan sevmiyoz seni

  6. Ben bu adamı futbolun Pascal ına benzetiyorum sorun yoook herşey bende 😀

    Tam bir fenomen iyiki F1 e döndü bakmayın soğuk duruyor ama acayip renkli bir kişiliğe sahip 🙂

  7. Açıklaması beni benden aldı. 🙂 Düğmelerle uğraşıyordum bi anda patinajda kaldım. 😀

  8. şişman kadın sahneye çıkıp son şarkısını söylemediği sürece bu savaş (mücadele) bitmez…

  9. McLaren F1 (TEE) avatarı
    McLaren F1 (TEE)

    Kaza anında düğmelerle falan uğraşıyordum.

    Ahahahahahaha. Adam 10 numara ya. Seviyoruz seni Kimi Reyiz. 😀

  10. Trafik konusunda çok haklı Ferrari sezona takım hataları açısından damga vurarak başladı.

  11. BurakBilgin avatarı

    Kimi araçta henüz rahat değil, uyum sağlama ayar sorunu vs vs birsürü faktör var biraz zaman tanımak lazım. Alonso çok iyiydi umarım yarın ikiside podyumda olur.

  12. yarın rai den yükseliş bekliyorum ferrari geçtiğimiz senelerde ki gibi kötü değil bu sene. yarın güzel bir yarış izlicez yağmurda hızlıyız demiş rai yarın yağış ihtimali de var aklı olan sabah erken kalksın saygılar ..

  13. Belki de Ferrari budur. Belki de normalde 3.lüğe oynayacak takımdır. Bu takımı birkaç seneliğine şampiyonluğa oynatan ekibin (Todt / Brawn / Bryne ) dönemi olmasaydı belki o zamanlarda da tek bir şampiyonluk bile alamayacaklardı.Şimdi onlar gidince yine özüne dönmüştür. Olamaz mı ?

    Adamı sinir hastası edersiniz.

  14. Direksiyon başında uyumuş adam.

  15. açıkcası alacağı maksimum sonuç 7.lik olucaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir