Alonso: “Bitiş Çizgisini Görürsek Podyuma Çıkabiliriz”

yazar:

kategori:

Fernando Alonso, 5. sıradan başlayacağı Avustralya GP’de öncelikli hedeflerinin damalı bayrağı görmek olduğunu söyledi.

Sıralamaların ardından konuşan Alonso “podyum hedefine ulaşmak için sadece 2 sıra kazanmamız gerekiyor.”

“Ancak yarışı bitirmeyi son bir kaç senede olduğu gibi garanti göremeyiz. Bu ilk yarış ve önceliğimiz yarışı tamamlamak.”

“Bu kötümser gibi görünebilir ancak pole pozisyonundaki bile yarışı tamamlayacağından % 100 emin olamaz.”

“Bitiş çizgisini görmeliyiz. Bunu başarırsak o zaman podyumda olabiliriz.” dedi.


Yorumlar

“Alonso: “Bitiş Çizgisini Görürsek Podyuma Çıkabiliriz”” için 15 yanıt

  1. ALonso sürekli olarak benzer bir açıklama yaparken Ferrari nin daha dayanıklı olduğundanmı ; yoksa elinde tek kaldığı sanılan şeyin olmadığındanmı bahsediyor.Ben Ferrari de allegro sıfatla dolaşanı pek görmedim… ya gizlenmek için sıfatlarını saklıyorlar yada kimseye görünecek sıfat yok. Ranault oturup yazılım çalışması yaparken Ferrari motor konusunda hala bloğu, pistonu eğimi mekanizmasında kaybolmuş. Isınanlar ve patlayanlar dahi güç ünitelerini çatır çatır kullanabiliyorlen Ferrari henüz güç ünitesini rantabl kullanmaya başlıyamamış. Haaa. olurda yarın kullanabilirler onuda şimdiye değin hiç göremedik.

    Ferrari son senelerde ki bu taa 2009 dan itibarendir… seozn içindeki detayları aşıp gelişemiyorlar. ALonso ya sallayanlar şu son zamanlarda ALonso nun ötelemesiyle marka değerlerini yükselttiklerinin farkında bile değiller.1,5 sn yavaş araç veriyorsun ama adam hala ikinci olabiliyor. Tabiiki altındaki araç 4 lastiğinin üstünde durabildiği için bunu yapıyor ama yürür aksamla performans bambaşka şeyler.

  2. Alonso için podyum çok gerçekçi bir hedef. Önünde iki çaylak ve iki mercedes var. Alonso nun son iki sezonda nasıl sürdüğünü hep beraber gördük. Bence tamamen bir yazı-tura şansına kalmış RedBull ile henüz ilk yarışına çıkan Magnussen ve dayanıklılığı ispat edilmemiş iki Mercedes.. Eğer Alonso sorun yaşamazsa kesin podyum yapar.

    1. Alonso da ben de fena halde yanıldık. Alonso bile podyuma çıkamadıysa bu araçla kimsenin şampiyon olabileceğini zannetmiyorum. Yakın zamanda Dominikli ali de martin in yanına gider.

  3. Alonso böyle dediği gün podyum a çıkıyor ne derse o oluyor

  4. ya bu ne karamsarlık yağmur ortalığı hep karıştırmıştır performansımızı gölgeledi yağmur tamam araç dengesizdi ama hızlıydı ufak ayarlarla hallolur araç özünde iyi yarış herşeye gebe ferrari bence iyi durumda alonsonun turunu bulan varsa link atsın hata varmı trafiğe takılma varmı görelim

    1. yahu ferrarinin iyi olduğunu size düşündüren ne? jerez 1. gün testleri mi?

  5. ferrari nin mercedesten daha dayanıklı olduğunu ancak daha hızlı olmadığını anlamış gibi.zira bana göre öyle.fakat ilk yarışi itibariyle galip gelebiliriz demiyor.buda yoruma çok açık.zafer için yarışmyorsan gerisi teferruat yada önemsiz.

  6. hiç belli olmaz iki mercedesten biri yada ikisi bitiş çizgisini göremez.ferrari duble yapar.mc laren pody
    yua çıkar.renault motorlu arabalar ise göründüğünden daha zayıf.nal toplarlar.

    1. Nalları kimin toplayacağını hemen karar vermeyelim istersen dimi jetman gün doğmadan neler doğar…..
      Sonuna Kadar >>RENAULT F1 TEAM<<

      1. aga o değilde, öyle bir takım yok gridte…

  7. Ben sabırsızbir şekilde ilk 3 yarışın geçmesini bekliyorum.Eğer başarılı bir sonuç alınamazsa Domenicali denen gereksiz adam olabildiğinden erken gidebilir.

  8. alonso yağun yağmur lastiklerini taksa idi daha iyi bir sonuç alıcakta eminim

  9. Yarın iki Mercedes ve Alonso podyum yapar.

  10. Kimi’nin konuya attığımı buraya da pasteleyeyim de ayrıgayrı olmasın.
    ———————————————————————————————- (can bundy’e selam olsun)
    Belki de Ferrari budur. Belki de normalde 3.lüğe oynayacak potansiyelde takımdır. Bu takımı birkaç seneliğine şampiyonluğa oynatan ekibin (Todt / Brawn / Bryne ) dönemi olmasaydı belki o zamanlarda da tek bir şampiyonluk bile alamayacaklardı.Şimdi onlar gidince yine özüne dönmüştür. Olamaz mı ?

    Adamı sinir hastası edersiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir