Vettel: “Aracın Hızlı Olduğunu Gördük”

yazar:

kategori:

Avustralya GP’sinin henüz beşinci turunda yarış dışı kalan Sebastian Vettel aracın gerçek hızını Melbourne’de gördüklerini söylüyor.

Alman pilot yarışın henüz beşinci turunda motor problemi yüzünden yarış dışı kalmış ve kendisi için kabus gibi geçen Melbourne hafta sonu devam etmişti.

Dört kez dünya şampiyonu pilot aracın bir anda güç kaybetmeye başladığını ve yarışı bırakmak zorunda kaldıklarını söyledi.

“İkinci formasyon turunu atarken güç kaybetmeye başlamıştım. Başlangıçta herşeyin yoluna girdiğini düşündüm. Fakat herkes beni geçiyordu”

“İlk turun ardından hafif bir iyileşme oldu. Yarışa devam etmeye çalıştım fakat motorda daha büyük bir sorun olduğunu anladık. Silindirlerin birkaçını kaybetmiştik. Motor düzgün şekilde çalışmadı. Hatta daha fazla güç kaybederek durmak zorunda kaldık”

“Hem Milton Keynes hemde Renault açıkcası sezona geri adım atarak başladı. Ama biz bu hafta sonu çok şey öğrendik. Aracın çok daha hızlı olduğunu gördük”

“Şüphesiz sorunları çözmeye çalışıyoruz. Umarım kısa sürede üstesinden gelebiliriz”


Yorumlar

“Vettel: “Aracın Hızlı Olduğunu Gördük”” için 4 yanıt

  1. araba hızlıydı akış sensörünüde hallettinizmi kimse tutamaz sizi çaktırmadan..

    ama olsun yes baby ve parmak çirkinliğini görmemek bile iyiydi.

    arkalarda kayboldun gittin start pilotu

  2. Bazen ferrariyi yendiğinizde içimden hak ettiler diye geçiyor çünki çok aptal bi grup var ferraride bilmiyorum belki geçen senenin mclareni olur 😀

  3. Vettel’in böyle bir sıkıntı yaşaması açıkçası beni şaşırttı..

    Redbull’da sıkıntıların %90’ını Avustralya’lılar yaşar ama bu sefer farklı oldu 😀

    Gerçekten güzel yarış çıkardılar Ricci ile..Kimse bukadar beklemiyordu..Şahsen ben iki aracında yarış bitiremeyeceğini düşünmüştüm..

    Onu’da geçtim puan almalarının başarı olacağını düşünüyordum ama cidden aracı toparlamayı başarmışlar..Teknik ekibi tebrik etmek lazım. Bakalım Vettel işin içinde olduğunda yarışlar nasıl olacak..

    1. Mercedes’te de sorun oldu ve Hamilton’u buldu. Orda sorun yok. Ferrari’de en çok sorunu Kimi yaşadı. Orada da sorun yok.

      Ama Red Bull’da sorun Vettel’i buldu. Arabaları karıştırmışlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir