Kobayashi’nin Kazasına Fren Sorunu Neden Olmuş

yazar:

kategori:

Kamui Kobayashi’nin ilk virajdaki kazasının sebebi sürücü hatası değil, araçta oluşan ciddi bir teknik sorun olduğu açıklandı.

Kobayashi ilk viraja gelinirken ön lastiklerini kilitledi ve önce Kimi Raikkonen’in Ferrari’sine, ardından da Felipe Massa’nın Williams’ına çarpmıştı.

Takımdan yapılan açıklamada arka fren sistemindeki bir hata sebebiyle ön lastiklerin kilitlendiği belirtildi.

Kobayashi olaydan ceza almadan kurtulurken, aracı durdurabilmek için hiçbir şey yapamadığını söyledi.


Yorumlar

“Kobayashi’nin Kazasına Fren Sorunu Neden Olmuş” için 2 yanıt

  1. emrecanzilfi avatarı

    Force India, red bull, toro rosso. Bu takımlar da ilk girdiklerinde hep araçların üstüne ekleye ekleye en geç iki sene içerisinde üstlere çıkmaya başladılar. Formula 12’in içindeysen eğer, gelişeceksin arkadaşım bu basit olmayabilir ama 4 sene yahu 4 sene artık bir zahmet birşeyler katmaya başlayın şu F1’e. Hiç olmuyorsa görsel bir zevk kat. Massa’ya kötü oldu ama kısmet artık yapacak birşey yok. Aslında hiç katkıları da yok değil bence şu andan itibaren olacak. Sadece Caterham’ın yeşilini gösterecek yeni teknoloji aynalar üzerinde çalışmaya başlayacaktır takımlar. En azından kobayashi’den kaçabilmek için 😀 Cesursun ama çok zorlama koba, caterham o 😀

  2. size de aracınıza da teknolojinize de sizi buraya alana da.. bu kadar zamanı ve parayı ineklere yatırsanız kendi kendilerine mandıra kurar, süt sağar, dağıtım şirketi oluşturur satar ve geçinip giderlerdi. siz bu kadar baş herif, hala araç üreteceksiniz. ölme eşeğim ölme. bi defolun gidin artık gözünüzü seveyim dinden imandan çıkarmayın adamı. yetti içine ettiğiniz 2010’dan beri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir