Formula 1'den Kısa Kısa – Kubica, BMW

yazar:

kategori:

Robert Kubica, dün Lewis Hamilton’un yapmış olduğu sert yorumlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Hamilton, Raikkonen’in kendisini yenecek cesareti olmadığı yorumlarında bulunmuştu.

Kubica "Bunu gerçekten söyledi mi? Bunu hayal edemiyorum. Biz pilotların birbirimize karşı saygısı olması gerekiyor." dedi.

—-

BMW Motor sporları Patronu Mario Theissen pzar günkü yarıştan sonra 2009 pilot dizilimlerini açıklayacakları haberlerini yalanladı.

Theissen "Pazartesi ya da salı bir açıklama olmayacak. Henüz bir karar verilmedi." dedi.


Yorumlar

  1. McLAREN TEAM avatarı

    f1 arkadışım çok naziksin teşekürederim!!

  2. ercan postacı avatarı
    ercan postacı

    herseyden once sporun spor olarak yapmak ve saga sola dıl uzatmaması gerekır ınsanın ama hamilton bırkezdaha nekadar acemı ve kılasık ıngılız kıbırlılıgını ortaya koymus bır adam dayanamıyor cunku nedenı cok basıt kımı fazla konusmaz yorumda cok zor yapar o sadece cıkar we aracını kullanır yanı sporu spor gıbı yapar yonetmez weya yorumda yapmaz kısaca ısını yapar ve buda hamiltonu delırtıyor sanırım ama hakda wermemekden kacamıyorum daha cok pişmesı lazım cunku formula1 uzun soluklu ve daima gelismesı gereken sporcuların bulundugu bır yer ama sanırım hamılton ahlak olarak burda durmak ıstemıyor

  3. hamilton'u severim ama çenesi çok düşük ve aptalca yorumlar yapıyor geçen sene 17 puan öndeyken son 2 yarışta şampiyonluğu elinden alanın raikkonen olduğunu unuttu herhalde bu adam.

  4. bu arada Mclaren Team rumuzlu arkadaşım. Uzun zamandır yorumlarını okuyorum ve inan belkide gerçek mc larencilerden birisin bu plotformda yazan. Senin gibi mclarenciye canım feda:))

  5. Ağzına sağlık kubica. Hamilton son iki yarışta yaptığı açıklamalarla, yaptığı hareketlerle iyice gözümden düştü.

    Benim gözümden düşmesi çok mu önemli değil tabiki.Ama f1 sever olarak yorumlarını ve yaptıklarını hiç onaylamadım. Çok şımardı. Son iki yarışa kadar rakibimiz olmasına rağmen saygım vardı ama artık yok.

    Erhanın da dediği gibi başkasına saygısı olmayana benimde saygım olmaz. Ben alonso dan nefret ediyordum ama son iki olayda gördüm ki alonsodan daha kötüleri de varmış. Ben alonsoya bunca yıl boştan yere haksızlık etmişim.

  6. nerden biliyorsun belki dah fazla zorlayıp hata yapmasını sağlıyordur.Örneklerini gördük.heyecanlı iceman:)

  7. rakibini küçümsersen onu motive eder daha çok güçlendirirsin lewis. ne kadar basit olduğunu göstermekte geri kalmıyorsun hiçbir zaman.

  8. hazar kurumlu avatarı
    hazar kurumlu

    hami'nin söylediği saçma ve yanlış.daha genç ve tecrübesiz oldugu için böyle şeyler söyleyebilir ama birinin ona dur demesi lazım yavaş yavaş 🙂 ama illaki de pilotlar birbirlerine polyanna gibi davranmamalı-aralarında belli bir rekabet var sonuçta.spada schumiyle coulthard nasıl birbirlerine girmişlerdi hatırlarsınız.sözlü sataşmadan cok cok öteydi.schuminin de yaptıgı yanlış diye yorumlanabilir ama o anki hırsla yapılması anlayışla karşılanmalı.hami de agresifliği pistte yapmalı-başkası hakkında bu kadar emin konuşmamalı.

  9. Eğer bunu o pozisyon için söylemişse (ki yinede hoş bir açıklama değil) yarış heyecanına, cezanın verdiği moral bozukluğuna ve hatta tecrübesizliğine ve gençliğine verebiliriz. Evet belki Raikkonen o pozisyonda Hamilton kadar cesur davranamadı. Ancak bunu genel anlamda, Raikkonen'i aşağılama gibi bir anlamda söylemişse kendisine yazık etmiş başkasına değil. Çünkü bu tür açıklamalar buram buram "kibir" kokuyor ki bu bir sporcuda olması gereken en son özellik.

  10. Bana da kimi öyle gibi bir de sözleşmeyi uzattı.. Kimi tecrübesiyle iyi şeyler çıkarabilir…

  11. McLAREN TEAM avatarı

    raikonen'nin pes etmeyen yönü massaya zarar verecek ve bence kimi hala şampiyonanın en büyük adaylarından.

  12. McLAREN TEAM avatarı

    hata yapma olasılıgı herzaman var geçen seneye göre tecrübesi daha iyi ama raikonen massaya göre daha fazla tehdit birde kiminin kaybedecegi bişey yoksa hamiltonu zor yarışlar bekliyor…

  13. Mclaren dediğin gibi ise o zaman gayet normal..
    Yanlız sanki hamilton kendini baya baskı altına almış. Son 5 yarış hamilton için çok zor olacak… Tebrübesiz biraz da…
    Bariz hatalar yapabilir.. Buna da açık

  14. McLAREN TEAM avatarı

    trf1 net de yayınlanan röpotajda "Bu onun sürüüşü hepsi bu. O bu şekilde sürüyor. Eğer geç fren yapıcak kadar güvenin yoksa bu senin problemin! Gün sonunda, bu gibi durumlarda tutunmayı daha çok pilot hisseder ve aracını daha fazla zorlar. Biliyorum bu tarz koşullarda iyiiyim. Ona göre daha fazla tutuş hissettim, aracımı nereye yerleştiriceğimi biliyordum ve ona göre farklı bir pozisyona yerleştirdim. Ve tutuşu buldum." diye geçiyor zaten kubicada "Bunu gerçekten söyledi mi? Bunu hayal edemiyorum.diye açıklamış bunu çok fazla abartmamak gerekiyor biz biribirimize onlar adına daha çok saygısızlık yapıyoruz…saygılar!

  15. Neden kimi; hamilton kimi senden 19 puan geri de. Kimi sanki hamilton üzerinde biraz baskı oluyor hele bugün antremanlardan sonra söylemesi gecen sene son 2 yarışta bariz hatalarıyla şampiyonluğu vermesi sanki hamilton son 5 yarışta ayakta duramamaktan mı korkuyor… Piste çıkıp orada konuşması lazım.. Burada değil…

  16. Korkkarım şu olmasın hamiltonun hala tecrübe eksikliği var. Boyle konuşarak kendine güven mi vermeye çalışıyor. Eğer böyleyse bu tehlikeli olabilir hamilton için. Pist üzerinde bariz hatalar yapabilir…

  17. Mclaren f1 tarihinde açıklamalar olmuştur ama böylede olmamıştır. Kimin güvenemediği ne demek. Bu sene şampiyon hamilton olsa dahi hiç bir pilota böyle dememesi lazım… Hiç olmadıı..hiç..

  18. erhan her yerde çıktı bu. autosportta çıktı. autosportta çıktığına göre söylemiştir. kocaman röportaj.

  19. McLAREN TEAM avatarı

    f1 tarihinde benzer bir çok açıklama vardır..her pilotun seveni sevmeyeni vardır..f1 de çok yarış kazanınca insanlar saygı göstermek mecburiyetindedir!! eger saygısız bir insan olsaydı şuan f1 de olamazdı! ben piste onun mükemmel yeneklerine saygı duyuyorum. dışarıdaki saygısı onun ailesini arkadaşlarını yakınlarını ilgilendirir..

  20. Vay be hamilton olmadı şimdi. Karşındaki sutil bile olsa böyle dememen lazım dı. F1 de yarışmak kolay iş değil hele dünya şampiyonu olmuş birine bu demek olmadı.
    Kimiyle aranızdaki fark burada.

  21. ama sizin rakibiniz mclaren değil ki ! Renault la felan uğraşın:d

  22. Hamilton gerçekten bunu söyledimi? Ben hiçbiryerde böyle bir şey okumadım.
    Eğer bunu söylemişse, her ne kadar bemim efsane adayım olsada Hamilton benim gözümde bitmiştir. Rakibine saygı göstermeyen birisine ben saygı gösteremem.

  23. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Kubica "Bunu gerçekten söyledi mi? Bunu hayal edemiyorum. Biz pilotların birbirimize karşı saygısı olması gerekiyor." dedi.
    o pilot değilki:)) olağanüstü biri o…(!)

  24. Ertan Akkaş avatarı

    İşte Hamilton bu yüzden hiç bir zaman istediği başka takım taraftarından istediği saygıyı göremeyecek…

  25. theissene inanmak isterim ama imzalar atılmıştır bence

  26. Kubica delikanlı bir pilot bunu belli ediyor her zaman…

  27. burak böcek avatarı

    Hey agızına saglık robert kubica.hamilton cok iyi bir pilot olabilir çok şanslıda oalbilir mclarende yarıştıgı için.ancak asla bir dünya şampiyonu nede başka birr takım pilotu ile böyle bir şekilde konusamaz onu kucuk goremez.karakter ayrı yetenek ayrı meseledir.ben hamiltonu bu demecıne kadar cok begenırdım.saygı duyardım ama son soyledıklerı cıdden soguttu benı.tabı bu lewis hamilton'un umrunda deil ama onu hep ayrı kefeyede koyardım yetenek olarak.senı yeneck yetenege sahıp deıl ne demek o yuzdenmı sen deılde o şampıyon sıfatı tasıor.nasıl ve ne şartlarda olursa olsun sonuc degısır mı.ama çakıla battın ama yanlıs dugmeye bastın onemlı deıl.sen f1in en ust sevıyesı mısın kı bu kıbırle egoyla kousuyorsun.daha 2.yılında bu ne boburlenmedır.dua etki mclaren gıbı buuyk bır takımda fırsat buldun tabı yetenegınde sayesınde.ancak farklı bır bedende dogup bambaska bır takımda yada farklı bır meslekte olabılırdın.biraz sukret hamılton

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir