Button: “Magnussen İle Mücadele Etmek Heyecan Verici”

yazar:

kategori:

Jenson Button yeni takım arkadaşı Kevin Magnussen ile mücadele etmenin heyecan verici olduğunu düşünüyor.

McLaren geçtiğimiz sezonun sonunda Sergio Perez ile yollarını ayırarak Kevin Magnussen ile anlaşmıştı. Danimarkalı pilot ilk yarışında ikinci olarak güçlü bir performans sergiledi.

Takımın tecrübeli pilotu Button ise Magnussen’in oldukça hızlı bir pilot olduğunu düşünüyor.

“Eğer Kevin kötü bir pilot olsaydı ekip onu buraya getirmezdi”

“Her zaman rekabetçi bir takım arkadaşına sahipsinizdir. Hiçbir zaman takım arkadaşından korkan bir pilot olmadım. Rekabetçi bir takım arkadaşımın olması heyecan verici”

“Yılın ilk yarışında harika bir iş çıkararak ikinci ve üçüncü sırayı aldık. Kevin çok hızlıydı. Bu sonuç takım için harika”

McLaren’in takımlar şampiyonasında ilk sıraya yükselmesi hakkında konuşan 34 yaşındaki pilot “Son yıllarda Red Bull dışında bir markalar şampiyonası lideri hatırlamıyorum” dedi.

“Çok hızlı olmadığımızı biliyorum. Ancak iyi bir ekip çalışması var. Bu sadece bir yarışlık bir sonuç olabilir. Fakat bu bizim yüzümüzde tebessüm oluşturdu”


Yorumlar

“Button: “Magnussen İle Mücadele Etmek Heyecan Verici”” için 11 yanıt

  1. Açıkcası startta bir an o kadar korktumki formula 1 kariyerine startta bariyere vurarak başlayıp tüm özgüvenini kaybedecek diye ama şans bazen yanında oluyor insanın Lewis’inde en büyük eksikliği şansıydı.Umarım şansın bol olur soğukkanlı Kevin

  2. Magnussen, Hamilton gibi aşırı duygusal değil ve umarım başarının getireceği kimlik bunalımına da düşmez. Lewis’ in gerçek sorunu bu.

  3. ******* (spa2000) avatarı
    ******* (spa2000)

    Ron bir pilota, şayet kendisi f1 in gelmiş geçmiş en iyi pilotu olmak istiyorsa her şeyi sunabilir, öğretebilir, eğitebilir, yönlendirebilir, mükafatlandırabilir, cezalandırabilir, sonuna kadar arkasında durabilir ama …….. bir kadını nasıl idare edeceğini öğretemez.

    Şayet Lewis kadın konusunda doğru adımlar atsaydı, eğer attığı adım yanlış değilse zamanlamasına dikkat etse idi şu an hiç bir konuda tartışma yaşıyor olmazdık. Son yılların en tutkulu, en içgüdüsel, en spektaküler sürprizleri sunabilen, tartışmasız en hızlı pilotu kariyerinin ortalarına doğru kariyer yönlendirmesine girmezdi.

    Tarihin en iyi 4. pilotu olma şansını ileri bir tarihe erteledi Lewis.
    2007 ve 2008 de bu spora bağlı olan herkesi Lewis ile haz diyarı yolculuğuna çıkaran adam çok daha fazlası için geri döndü.
    Bunun nasıl bir tehdit olduğunu Lewis biliyor.
    Lewis ile birlikte herkesin bildiği, Ron’un tüm şampiyonları McLaren’de yarıştırdığı veya yarıştırmak için koşulları zorladığı.
    Kısaca, Ron Vettel’i almadan Lewis aracı kullanmadan Patron ile bir yemek yemeli. Merc’in haberi olmadan.
    2015 ve sonrasında Ron’un neler yapacağını öğrenmeli. Ron planlarını anlatırken önünde duran peçete ile ağzının suyunu silmeli ve 2. babasına evini özlediğini söylemeli.

    ——————————–
    Okurken bu yorumun bu haber ile ne alakası var diye düşünler haklılar.
    Visor adlı yorumcunun “McLaren yeni Lewis’i bulmuş gibi” yorumu yaranın kabuğuna kenarından tırnak takınca….

    1. Bir aracın nasıl sadece hızlı olması yetmiyorsa paketin tamamlanması için dayanıklı olması gibi, bir pilotun da sadece hızlı olması yetmez buna en iyi örnekde Lewistir bana göre.Magnussen de yabana atılacak bir pilot değil özellikle diğer yıllara göre araçları kullanmanın zor olduğu bir sezonda hızı ve soğukkanlılıgi Ile belki Lewis’ten daha iyi olacak.!

      1. ******* (spa2000) avatarı
        ******* (spa2000)

        Haklısın.
        Lewis ile McNussen arasındaki farkı birinin ateşli diğerinin soğukkanlı olması belirleyecek.

    2. bence yeni lewis değil dostum adamın iskandinav havası, mütevaziliği disiplini soğukkanlılığı uzun süre düşünüp analiz etmemden sonra bana belki çok erken hatta kızabilirsinde ama efsane hakkineni hatırlatıyor. umarım haklı çıkarım ve ağız tadıyla yine eski günlere döneriz…

      1. Katılıyorum. Kevin Lewis gibi duygularını aşırı belli eden kalbiyle yarışan bir pilot değil izlenimi verdi bana.Ve umarım başarılı olur.özel hayatınıda basın önünde değilde Vettel gibi gizli yaşar.

  4. Magnussen de Hamilton gibi ilk yarisinda podyumun 3. basamagina cikti, hatta Ricciardo`nun diskalifiye edilmesiyle 2. oldu.. Ron Dennis`in agzinin kulaklarina vardigina eminim 🙂 Magnussen podyuma cikmis olsada bir cok hata yapacaktir ve bunlar bu yil hosgorulmelidir, cocugun hizi oldugu ortada, Mclaren yeni Lewis`i bulmus gibi gorunuyor ve tam destek vermeliler, vereceklerdir de..

    Button`a gelince hicbir zaman cok hizli yildiz bir surucu olmadi, ama cok iyi bir takim oyuncusu, en buyuk avantajida naif biri olmasi, asla kibirli degil, takimda kalmaya devam edecektir bence..

  5. maclaren kecen yilin ortasindan arac uzerinde calisiyor , amma hizli arac uretememis.

  6. Bence çekinmeye başlamış bile

    1. O ifadeler çekinmeye başladığından değil, Button ve demeçlerini yakından takip eden biri olarak onun mütevazı tavırlarını bilirim, bu da onlardan biri. Ayrıca kıskanç olmadığı gibi, zarar verici bir hırsa da sahip değil.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir