Red Bull, Resmi Olarak Avustralya GP Sonucunu Temyize Götürdü

yazar:

kategori:

Red Bull Racing, Avustralya GP’de Daniel Ricciardo’nun ikinci olmasının ardından diskalifiye edilmesi kararını temyize götürdü.

Avustalya GP hakemleri Ricciardo’yu, yarış içerisinde sürekli olarak 100 kg/sa olan yakıt akış hızını geçtiği için ve Red Bull’un hakemlerden gelen uyarıları dikkate almadığı için diskalifiye etmişti.

Yarışta kendi yakıt akış sensörünü kullanan ve yanlış bir şey yapmadığını savunan takım bu kararı temyize götürdü.

Bu konunun ne zaman görüşüleceğinin bu haftanın son günlerinde açıklanması bekleniyor.


Yorumlar

“Red Bull, Resmi Olarak Avustralya GP Sonucunu Temyize Götürdü” için 6 yanıt

  1. Şimdi diğer takımlar 100 litre ile yarışı bitiremeyeceklerinden korktukları için yavaş giderler.Senin sensörlerin ayarlanmış takometre gibi her şeyi eksik gösterir.Sende performans gösteriyorum diye ortalıkta dolanırsın.Rosbergte kalsaydı adam yarışı kazanacaktı.

  2. ln yemişssiniz bi nane işte herşey açık. ne istiyosunuz. sizinki doğru diğer takımların hepsi yanlış mı. siz hariç herkesi diskalifiye mi etsinler.

  3. vw-tdi-power avatarı

    Umarım Ricciardo’nun puanları geri gelir ama takım olarak para cezası+takımlar şampiyonasında Avustralya GP’sindeki puanları silinmesi cezası olur.

    Ama olacağını sanmıyorum, kurar ihlali görüldüğü anda ceza topyekün ödeniyor.

    1. Pilotun performansını net etkileyen bir şey olduğu zaman pilotun puanlar da yanıyor. Kanat esnekliği, kalınlık, yükseklik gibi ufak bir şey olsaydı pilotunki belki gitmezdi. Ama yakıt harcaması doğrudan performans demek.

      1. vw-tdi-power avatarı

        Haklısın, zaten itirazdan da sonuç çıkmaz. Ricciardo’ya üzülüyorum bir tek burada zaten daha önce de belirtmiştim yoksa Red Bull naparsa yapsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir