Alonso "Toro Rosso Artık 3. Hızlı Takım"

yazar:

kategori:

Fernando Alonso’ya göre şu anda Toro Rosso takımı griddeki 3. en hızlı takım.

Scuderia Toro Rosso takımı son bir kaç yarıştır gösterdiği performanslar ile herkesi etkilemeyi başardı.

Alonso "Ben çok mutluyum çünkü oradakilerin % 90’ı hala aynı. Mekanikerleri ve oradaki herkesi tanıyorum. Onlar için mutluyum."

"Bu sene yeni araçla birlikte çok büyük gelişim gösterdiler ve son 3-4 yarıştır iyi bir Ferrari motoruna sahipler. Bu yüzden son 3-4 yarıştır tepedeler ve kalan yarışlarda da böyle olabilir. Eğer olanlara bakarsanız Toro Rosso 3. en hızlı takım." dedi.

Robert Kubica ise toro Rosso’nun 3. hızlı takım olduğunu düşünmüyor.

Kubica "Bu araçlardan yağmurda her zaman iyi performanslar gördük ve bunu yine doğruladılar. Son zamanlarda çok iyi iş çıkardıkları için Toro Rosso’yu kutluyorum. Oradan bir sürü kişiyi tanıyorum ve Monza’da onlar için polede olmak çok iyi olsa gerek. İyi iş çıkardılar. Bu onlar için iyi." dedi.


Yorumlar

  1. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    40 yılın başında doğru bi laf etmiş..

  2. Cem ERYİĞİT avatarı
    Cem ERYİĞİT

    40 yılın başında doğru bi laf etmiş..

  3. Adam demiş ki ''…Bu yüzden son 3-4 yarıştır tepedeler ve kalan yarışlarda da böyle olabilir. Eğer olanlara bakarsanız Toro Rosso 3. en hızlı takım''.Kalan yarışlarda da böyle olabilirler ve sonuç itibariyle 3. hızlı takım olurlar diye.Ne akla hizmet bu adamın her lafına bir kulup takılır anlamam kendi görüşüyle yorumunu yapmış eleştirmek kime düşer?!

  4. kürşat baydın avatarı
    kürşat baydın

    Alonso toro rossoya giderse o araç ona çok yakışacagı kesin 🙂 üstünde kocaman bir BOĞA var işte ozaman tam ispanyol matador olacak :)) zaten eski takımı minardinin mekanı

  5. ali eymen topbaş avatarı
    ali eymen topbaş

    yoksa yoksa yoksa alonso toro rosso ya mı gidicekk ???

  6. kubicaya katlyrm alonso konusmak ıcın konusuyor

  7. murat korkut avatarı

    tamam hemen bir yarışta 3.hızlı takım oluverdi,alonso bırak şu aceleci beyanlarını,ben iyi hatırlıyorum malezyadan sonrada fisicella benden daha iyi tercih yapmış deyip force india yı renaultdan iyi takım yapmıştın.Pilot luğuna sözüm yok ama çok dengesizsin.

  8. Süper İş Çıkarıyorlar Az Kaldı Görecegiz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir