Alonso Liderler İle Yarışacağı İçin Memnun

yazar:

kategori:

Eski şampiyon Fernando Alonso Lewis Hamilton, Kimi Raikkonen ve Robert Kubica’nın kendisini geçmek istiyorlarsa risk almaları gerekeceğini söyledi.

Alonso "Oldukça zor olacak çünkü eğer kuru olursa bu koşullarda yavaş olduğumuzu biliyoruz. Aynı zamanda aracımızda oldukça ağır yakıt olacak ve bu yüzden hızlı olamayabiliriz ve pozisyonumuzu korumak zorunda kalabiliriz."

"Ancak buna hazırım. Pozisyonumu maksimum seviyede koruyacağım çünkü 8.yim ve daha başlangıçtan puan noktasındayım. Arkamda 3 şampiyonluk mücadelesi veren pilot olacak ve eğer beni geçmek istiyorlarsa risk almak zorunda kalacaklar." dedi.

Alonso ayrıca Monza’da sıralamaların yağmur altında daha zor olduğunu söyledi.

Alonso "Tahmin edilemeyen yağmur nedeniyle her an pist üzerinde olmalısınız, hangi anın iyi nokta olacağını bilmiyorsunuz." Seansın her turunda sürmeli, trafiğe takılmamaya ve şikan kaçırmamaya çalışmalısınız. Ve koşullar iyiyken her turu iyi yapmak için uğraşmalısınız."

"Q1’de limitteydik ve Q2’de biraz daha iyiydik. Ancak Q3’te özellikle trafik nedeniyle çok zordu."

"Uzun düzlüklerde görüşte çok zayıftı, ilk zorluğum buydu. Özellikle Q1’de 20 araç vardı ve düzlükte hiç bir şey göremiyordum ve bazen boşluk için yavaşlıyordum." dedi.


Yorumlar

  1. yha renault nelsondan ders almadımı hala muhtemelen tek pıstop stratejsyle yarısıyo alonso cok kotu bıgun gecrecek nelsonun aracı agzına akdar dolduryolardı adam startta kazandgnı verıyordu pıte gırıp 14.15.sırada donuyodu renaulttun bıraz stratejı dersi alması lazım alonso tek pıtstopla yarısacak adam degıl

  2. Herkes birbirini geçmek için risk almıyormu zaten. Ne diye konuşuyorsunki. Düzlükte senin icabına bakarlar Kimi ve Hami. Tek sorun Start. O beni çok korkutuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir