Vettel Red Bull’un Avustralya Performansıyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel Red Bull’un Avustralya GP’sinde gösterdiği performansınsıyla cesaretlendiğini söylüyor.

Red Bull kış testleri boyunca yavaş bir görüntü çizmişti. Herkes tarafından Avustralya’da gerilerde olacağı düşünülen Red Bull, Ricciardo ile birlikte sıralama turlarını ve yarışı ikinci sırada bitirmeyi başarmıştı.

Takımın şampiyon pilotu Sebastian Vettel Red Bull’un Avustralya’da ileriye doğru büyük bir adım attığını düşünüyor.

“Avustralya’daki performansımız cesaret vericiydi. Araç üzerinde yapmamız gereken hala bir sürü iş var. Ancak Melbourne’deki hızımızın beklenenden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Bu bizi teşvik ediyor. Artık aracın performansına daha çok odaklanabiliriz”

“Sepang çok güzel bir pist ve Kuala Lumpur harika bir şehir. Zaman zaman oraya gidiyorum ve orada olmayı seviyorum”

“Öğleden sonra büyük yağışlar oluyor ve nem çok fazla. Sıcaklık sizi çok zorluyor. Fakat kış testleri için gittiğimiz Bahreyn’de de benzer duyguları yaşamıştık. Kısacası bu duygu oldukça tanıdık”

“Pist hızlı ve yavaş virajlara sahip. Güzel bir kombinasyonu var. Umarım Sepang’da iyi bir hafta sonu geçirebiliriz”


Yorumlar

“Vettel Red Bull’un Avustralya Performansıyla Cesaretlendi” için 9 yanıt

  1. Eh iyi hallettiyseniz sorun yok emeklerinize saglik ama inanin bu site çok değişken 10 günde bir degisik bir süreyle karsilasiyordum. Ayrıca sifremle göremiyorum ve sorunu bildirdigimde mailime herhangi 1 şeyde gelmiyor. Bilginize

  2. thechosenone avatarı

    trf1.net akşam saatlerinde gölköy belediyesine mi bağlandı ben mi hayal gördüm 😀

    1. doğru görmüşsünüz. her ne hikmetse yedekler yüklenirken sunucudaki sitelerden birisi olan o siteye bağlanmıştı 🙂

  3. sözde motorsporları sitesi olucaksınız. bi motogp cin link atmadınız.

    1. kardes bir sürü livebroadcast veren malum siteler var rahatlıkla kendi linkini bulabilirsin. burda site ismi yazmam belki uygun olmayabilir istersen özelden mesaj atabilirim. yarış çok zevkliydi. rossi keyif kattı yarısa son viraja kadar baskı yaptı marqueze ama dünkü çaylak, 40 yıllık usta gibi kullanıyor valla motoru. bu yılında yine şampiyonluk adayı bence.

    2. borunun sesi uzaktan hoş geliyor. tüm hafta sonu server iyileştirmesi için çalıştık ve ancak yeni açabildik serveri tekrardan. kusura bakmayın.

      1. abdullah bey çalışma yaptığınızı biliyoruz hemen veryansın etmeyin 🙂 düzelmiş site şu an iyi görünüyor. attığım mesajı aldınız mı bilmiyorum ama size bahsettiğim sorun kalkmış görünüyor.

        1. dün öğleden beri sorun üstünde çalışılıyordu. yeni bitti. bitti derken site kimilerinde hızlı bir şekilde açılıyordu kimisinde 30 sn sürüyordu. iki saattir onu bulmaya çalışıyorduk. Twitterla alakalıymış onu da bulduk.

          1. twitter a girerkende donma oluyor nedendir abdullah.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir