Gastaldi: “Savaşmaya Hazırız!”

yazar:

kategori:

Federico Gastaldi Lotus’un yeni güncellemeler ile birlikte yeniden yukarılarda yarışmaya hazır olacağını söylüyor.

Kış testlerine geç başlayan ve testler boyunca sürekli problemler yaşayan Lotus Melbourne’den de puansız ayrılmıştı.

Romain Grosjean 45 tur atabilirken Pastor Maldonado 29. turunun ardından yarış dışı kalmıştı.

Federico Gastaldi ise Lotus’un kısa süre içerisinde gelişebileceğini söylüyor.

“Yeni bir sezona başlamak herkes için zor olmuştur. Burada işe başlarken bu işin kolay olmayacağını biliyordum. Burada neler olduğunu anlayacak kadar yeterince Formula 1′de görev yaptım”

“Takımdaki herkes gerçekten çok çalışıyor ve buna rağmen sıkıntılar yaşıyoruz. Bu gerçekten sinir bozucu. Pazar günü büyük sonuçlar elde edemeden ilk gerçek testimizi tamamladık. Bahreyn testleri herkes için sinir bozucu bir deneyim olmuştu. Bu yüzden bu yarışın iyi geçmesi önemliydi”

“Melbourne antrenmanlarında çok zorlandık. Her iki araçla bazı tutarlı turlar atmak istedik. Yapılması gereken çok iş vardı ve herkes için çok zor bir hafta sonuydu”

“Takımın gerçek performansını göstermesi için bize haftalar gerekiyor. Malezya’daki hedefimiz aracı daha iyi anlayıp hızlı bir hafta sonu geçirmek olacak”

“Herşey iyi giderse aracı daha iyi tanıyıp Renault’un yardımıyla birlikte Mayıs ayındaki Avrupa sezonunda gerçek performansımızı gösterebiliriz”

“Takımın ne kadar hızlı olduğunu göstermek için sadece beklememiz gerekiyor. E22′nin henüz ortaya çıkmayan büyük bir potansiyeli var”

“Renault son yıllarda dünya şampiyonu olan takıma motor sağlıyor. Onların sürekli kötü performans göstermesi mümkün mü ? Onlar bizim gelişimimiz için en uygun motoru sağlayacaktır ”

“Doğruyu söylemek gerekirse küçük bir takımız. Mercedes yada Ferrari veya McLaren değiliz. Ama bizim içimizde saf yarış ruhu var. Bu takım kurulalı uzun bir süre oldu. Takım geçtiğimiz sezon galibiyet ulaştı. Buradaki herkes başarıya hazır durumda. Biz Savaşmaya hazırız!”


Yorumlar

“Gastaldi: “Savaşmaya Hazırız!”” için bir yanıt

  1. Doğruyu söylemek gerekirse küçük bir takımız. Mercedes yada Ferrari veya McLaren değiliz. Ama bizim içimizde saf yarış ruhu var. Bu takım kurulalı uzun bir süre oldu. Takım geçtiğimiz sezon galibiyet ulaştı. Buradaki herkes başarıya hazır durumda. Biz Savaşmaya hazırız!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir