Bottas: “Malezya’da İlk 6 İçerisinde Olabiliriz”

yazar:

kategori:

Williams’ın Fin pilotu Valtteri Bottas Sepang’da ilk altı içerisinde olabileceklerini düşünüyor.

“Red Bull’un ne kadar hızlı oldunu bilmiyoruz fakat  Mercedes kesinlikle çok hızlı. Geriye kalan diğer takımlarla mücadele edebiliriz”

“Daha şimdiden geçen yıldan daha fazla puan alde ettik. Aracımız diğer takımlara göre oldukça hızlı. Kış testleri boyunca yaptığımız işten dolayı çok mutluyum. Ekip çok iyi bir iş çıkarttı”

“Malezya farklı bir yarış olacak. Pistin hızlı ve yavaş virajları var. Ayrıca oldukça kaygan bir zemine sahip. Orada nerede olduğumuzu daha net göreceğiz. İlk altı içerisinde mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Hedefimizi bu olmalı”

“Araç geçişlerde ve frenlemelerde bana oldukça yardımcı oluyor. Güçlü bir konumdayız. Hızlıyız. Kesinlikle geçen yıla göre daha tutarlı bir aracımız var ve bu bize güven veriyor. Tabi ki zayıf noktalarımızda var. Çekiş üzerinde çalışmamız gerekiyor”

“Sorunlarımızdan bir tanesini Cumartesi günü Melbourn’de ıslak zeminde gördük. Kısacası yapmamız gereken hala çok iş var. Güçlü aracımız ile birlikte Sepang’da iyi bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz”


Yorumlar

“Bottas: “Malezya’da İlk 6 İçerisinde Olabiliriz”” için bir yanıt

  1. Güçlü aracımız ile birlikte Melbourne’de iyi bir hafta sonu geçirmeyi umuyoruz”

    melbourne’de?????????????

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir