Mallya: “Podyuma Çıkabiliriz”

yazar:

kategori:

Force India takım patronu Vijay Mallya, Nico Hulkenberg ve Sergio Perez’in sezon içerisinde podyuma çıkabileceğini düşünüyor.

“Avustralyada şüphesiz iyi bir başlangıç yaptık. Muhtemelen takımı devraldığımdan bu yana gerçekleştirdiğimiz en iyi başlangıçtı”

“Nico güçlü bir sürüş çıkartarak altıncı oldu. Yarış içerisinde gösterdiği performans çok iyiydi. Checo (Perez) ise  daha yukarılarda olabilirdi. Açıkcası elinden gelen herşeyi yaptı. Fakat şans yanında değildi”

“Açıkcası podyuma çıkmak istiyorsak daha fazla performans bulmamız gerektiğini biliyoruz. Şuanda odaklandığımız durumda bu”

“Tasarımcılar ve mühendisler uzun süredir yeni araç için çalışıyordu. Araçtaki herşey çok yeni. Örneğin soğutma için ne gerektiğini kimse bilmiyordu. Testler bu konuda herkese oldukça yardımcı oldu. Başarılı bir öğrenme süreci geçirdiğimizi düşünüyorum. Tüm yeni teknolojileri doğru şekilde anlıyoruz”

“Melbourne’de bu kadar fazla aracın yarışı bitirmesi birçok kişiyi şaşırttı. Bu ortada duran belirsizliğin büyük ölçüde azaldığını gösteriyor”


Yorumlar

“Mallya: “Podyuma Çıkabiliriz”” için bir yanıt

  1. Bu takımı seviyorum aga… Bu sene şampiyon olmalarını çok isterim. Ekonomiyi toparlasınlar yeter.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir