Lopez: “Olmamız Gereken Yerin Çok Uzağındayız”

yazar:

kategori:

Lotus’un Sahibi Gerard Lopez, büyük umutlarla girdikleri 2014 Formula 1 sezonunda yeni araçlarının istedikleri seviyenin çok gerisinde olduğunu kabul ediyor.

Daha önceki açıklamalarında, rüzgar tüneli verilerine göre çok hızlı bir araca sahip olmaları gerektiğini söyleyen Lopez, geride kaldıklarını söylüyor.

Lopez “Geride kaldık. İlk yarış bizim için yarım bir test seansı gibiydi.”

“Araç olması gerektiği yerden çok uzakta ancak öyle olsa bile yarışı o performans seviyesinde tamamlayabilseydik ilk 1o’da olabilirdik. Bu felaket olmazdı ancak yine de istediğimiz yer değil.”

“Herkes için büyük gün Barcelona olacak. Daha şimdiden bu hafta sonu Malezya’da yeni bir ön kanat, arka kanat ve zemin olacak. Zorluyoruz ancak aynı zamanda dikkatli olmalıyız. Arkada kalmak istemiyoruz. Barcelona’ya kadar performans göstermemiz lazım.”

“”Herkes gibi biz de teknoloji ve motorlar açısından büyük değişiklik yaptık. Önümüzdeki iki yarışta iyi performans için her şeyi yapacağız ancak aynı zamanda beklentilerimiz konusunda dikkatliyiz.”

“Önce yarışı tamamlamaya, sonra puan kazanmaya ve onun sonunda puan kazanmaya çalışacağız. Aracın rekabetçi olduğunu biliyoruz bu yüzden motor hazır olur olmaz olmamız gereken yere gelmemiz lazım.”

“Yine de hala podyuma çıkmayı düşünüyoruz ancak bunun zaman alacağının farkındayız.” dedi.


Yorumlar

“Lopez: “Olmamız Gereken Yerin Çok Uzağındayız”” için bir yanıt

  1. Ya dedikleri doğru, ya da tünelleri bozuk.

    Head’in FW26 hakkındaki yorumlarını hatırlayın. Malezya’da pol alırlarsa da yine şaşırmam tabi. Daha ikinci yarış.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir