Dennis’in Gelmesiyle Mclaren Çalışanları Daha Dikkatli Oldular

yazar:

kategori:

Jenson Button, Ron Dennis’in Mclaren’de görevi devralmasıyla birlikte Mclaren çalışanlarının artık daha dikkatli olduklarını söylüyor.

2009’da Mclaren’in başına Martin Whitmarsh’ı bırakıp otomobil bölümü ile daha fazla ilgilenmeye başlayan Dennis, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada takımda görevi devraldığını açıkladı. Bu kapsamda Dennis, Lotus’tan Eric Boullier’i takıma kazandırdı.

Button “Testlerde çalışanlarımızla ve mekanikerlerimizle konuştum ve Ron’un daha sık ortalarda dolanması nedeniyle neler hissettiklerini sordum.”

“Biraz daha dikkatli olduklarını söylediler ancak bundan dolayı mutlular.”

“Takım içerisinde çok iyi bir atmosfer var. Burada çalışanlar sadece paralarını almak için burada değiller. Onlar aynı zamanda işlerini ve başarıyı seviyorlar.”

“Kazanmak istiyorlar ve Ron’un tekrar göreve gelmesi bunun için en iyi fırsat.” dedi.

Dennis’in takımla ilişkisini değerlendiren Eric Boullier ise “Takıma her detayda çok bağlı. Çok tutkulu ve kazanmayı seviyor.”

“Bu yüzden evet, her şeyi kontrol etmek istiyor. Burada gözlemci olmak ve her şeyi gözlemlemek istediğini söyledi.” dedi.

 


Yorumlar

“Dennis’in Gelmesiyle Mclaren Çalışanları Daha Dikkatli Oldular” için 8 yanıt

  1. Martin zamanında başınız çok boş kalmıştı şimdi hizaya gelme vakti.

  2. 2009 dan beri McLarenin hızlı olduğu 3 yılı heba eden ve 2013 te en hızlı olan aracı en yavaş yapmayı başaran bir yönetime ronun takımı bırakması düşünülemezdi. adamın duruşu yeter…

  3. Ben anlamadım yani illa başlarında sert bakışlı, otoriter ve çabuk sinirlenebilen bir adam olunca mı Mclaren elemanları çalışmaya başlıyor. Yok daha neler… Her şeyden önce iş sorumluluğu var adamlarda. Türk mü sandınız siz Mtc’da çalışan adamları 🙂

  4. bu adamın mizacı çok itici gülüşü de

    bakışlarının tümü de görende sanırsın tavuğuna kış dedik.

    konu başlığıda manidar o gelmeyince alay mı ediyorlardı..
    sihirli değnek mübarek

  5. bakışı yeter

  6. ******* (spa2000) avatarı
    ******* (spa2000)

    Jilet.

  7. Bizim koyde bi deli ” korkuyu s..yim” derdi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir