Dennis: "Şu Anda GP2'de Üst Düzey Yetenek Yok"

yazar:

kategori:

McLaren patronu Ron Dennis, GP2’de yarışan pilotlar arasında kendini gösterip ben buradayım diyen birinin olmadığını düşünüyor.

Pantano’nun kazandığı İtalya yarışının ardından muhabirlere konuşan Dennis, 2008’de GP2 serisindeki kimseden etkilenmediğini söyledi.

Dennis: "GP2’deki Olağanüstü yetenek, size buradayım der."

"Şu anda GP2’de büyük yetenek olan bir başkasının olduğunu düşünmüyorum"

Bununla beraber Ron Dennis, bazı gençlerin ileri adım atıp atmadıklarını görmek için gelecek sene bu seriyedeki pilotlardan gözünü ayırmayacağını da belirtti.

Monza’da F1 pistindeki pilotlar arasında, GP2’den gelen Heikki Kovalainen, Nelson Piquet, Kazuki Nakajima, Nico Rosberg ve Lewis Hamilton yer alıyordu.


Yorumlar

  1. umutntm sünger avatarı
    umutntm sünger

    Ron denissin hata yaptığı doğru bu sene sıklıkla gördük bu hatalar geçmişteki başarılarının hatırına görmezden gelinemez.

  2. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Şener SALİH arkadaşım Ron Dennis ismini f1 tarihine altın harflerle yazdırmıştır doğru,ancak ilerde f1 tarihini yazanlar bence Ron Dennisin kariyerinin son yıllarında başarılı olamadığınıda yazacaklardır,kariyerini iyi bitirmesi için Hamilton elindeki tek seçenek bence oda bunu biliyor ve Hamiltona sıkıca sarıldı,ayrıca Hamiltonu keşfide takdire şayan bir olaydır,Hamilton mükemmel bir pilot olduğunu bize göstermeye devam ediyor,daha fazlada uzatmak istemiyorum konuyu benim söylediklerimin özeti ve isteğim geçmişte yaşamayalım Mclarenin başarıları günümüzdede devam etsin,saygılar.

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Aysel CİLDAŞ arkadaşım daha evvelki konularda mclarenin son 10 yılındaki sıkıntılardan uzunca bahsettik hatta f1 in içindeki konular olmasına rağmen buzdağının görünmeyen kısımlarından da bahsettik onun için tekrar bu konuların gün yüzüne her defasında çıkartılmaması taraftarıyım lütfen bence sende öyle yap o konularda burada yazı yazan pek çok arkadaşında yorumu var fakat her defasında geriye dönüp 10 seneyi tekrar tartışmanın bazı arkadaşları rahatsız edeceği ve onlara haksızlık olacağı kanısındayım onun için bundan sonrasına bakalım ayrıca buradaki hiç kimse ronun f1 deki yerini tartışmaz kanısındayım tartışabileceklere bir kitap önereyim ''PİRANALAR KLÜBÜ'' ve belkide ronun ve diğerlerinin kimler olduğu daha net anlaşılır ….

  4. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Yavuz Balcı arkadaşım bana rakamlarla yada yapılanlarla konuş istersen ama bu rakamlar 10 yıl öncenin olmasın evet 10 yıl önce Mclaren başarılı bir takımdı,bunda en önemli payda elbette Ron Dennisindi bunu kabul etmemek yanlış olur,ama hayat durağan değilki ya da geçmişte yaşanmıyorki ok biz yerimizde oturalım o zaman sadece Sennanın,Prostun,Hakkinenin başarılarıyla sevinelim hatta dahada ileri gidelim Youtube yasağı kalkınca videolarını izleyelim falan,iyide f1 böyle birşey değilki insan bugünde başarılar görmek istiyor,vede göremeyince elbette sorumlu olarak Ron Dennisi göreceğim ben çünki bu organizasyonun en önemli ismi o,Ron Dennis bence son yıllarda başarısızdır.Ayrıca Alonso,Hamilton ortalığı karıştırmak gibi laflar etmişsin Alonso,Hamilton olayı geçen seneydi yaşandı ve bitti geçmişi bırak günümüze gel bence.

  5. Yavuz Balcı avatarı

    10 yıldan önce kim vardı takımın başında.ayrıca şanslı demişsiniz arkadaşım şans falan yok adam hamiltondan cacik olmayacağını bilse tutup çocukken yatırım yapmazdı. neden hamiltonda bir başkası değil. mesela ALONSO değildi. ya şurada ortalığı karıştıranlar hamiltonla ilgili hep alonsocu. *.* ayrıca saydığın isimlerin hiçbirinde iş yok. pantono yu f1de de izledik eğer başarılı olsa zaten f1de kalırdı. onun dışındakiler süper yetenek falanda değil. nelson saydıklarından çok daha iyi pilot. sağolsun reno adamı harcadı.

  6. Aysel Cildaş avatarı
    Aysel Cildaş

    Doğru bir üst düzey yetenek sensin zaten Ron Dennis,senin yanlış stratejilerin ve kararların yüzünden Mclaren 10 yıldır şampiyon olamıyor.Avucunun içindeki şampiyonlukları bile kendi hatalarınla rakip takımlara veriyorsun,ben sen gitmedikçe Mclarenin şampiyon olacağınada inanmıyorum.

  7. hamilton tabıkı yetenkli bir pilot fakat f1 de araç cok onemlı ne kadar yetenekli olursan ol kötü bir araçla şampiyon olamazsn hamılton sanslı bır pılot f1 e mccca gibi bir takımda girdi ama gp2 de macca ferrari yle basarılı olacak cok pilot var

  8. Eğer bir kuralsızlık varsa Fia mclarene ceza vermek için sizlerden daha çok heveslidir merak etmeyin…Geçen hafta sevgili Kimi niz takım arkadaşını pist dışına iterek geçerken nerelerdeydiniz,bu hafta Coulthard ın karıştığı kazanın geçen hafta Heikinin yaptığı ve ceza aldığı kazadan ne farkı var…Ron denis kendi kriterlerine göre iyi pilot göremiyor..

  9. senna guven avatarı

    Lewis e laf atmak için haber sınırı tanımıosunuz

  10. mike shinoda avatarı

    Yasin arkadaşım Ron amca yine herzamanki yorum yapmak yerine*.*herşey yetenek değildir… Hamiltonda şüphesiz yetenekli bir pilot ama insanda birazda saygı olacak… Demek istediği üst düzeylik eğer kurallara riayet etmeden sürmekse evet gerçekten yok üst düzey yetenek…

  11. nası yok senna,grosjean,buemi,maldonado,pantona,di grassi süper yetenekler yeterki f1 de buyuk bır takımda yarısabılsnler bi eksikleri yok piquet nakajima … vs pilotlardan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir