Massa: “Artık Çok Geç. Sesleri Kabul Etmek Zorundayız”

Felipe Massa, 2014 Formula 1 araçlarının seslerinde değişiklik için artık çok geç kalındığını ve bu durumu kabul etmek zorunda olduklarını söyledi.

2014 Formula 1 şampiyonasının ilk yarışı Avustralya GP’nin ardından neredeyse herkes, yeni motorların çıkardığı cılız ses nedeniyle mutsuzluğunu dile getiriyor.

Massa “2 sene önce motor değişikliği kararı alındığında herkes tarafından söylenen ilk şey: ” Ses farklı olacak” olmuştu. Artık çok geç.”

“Turboyu ve V8 motorlardaki sesin aynısını duymak imkansız. İstedikleri her şeyi yapabilirler ancak asla V8’lerin sesini duyamayız.”

“Teknolojik açıdan bunun doğru şey olduğuna inandılar bu yüzden böyle oldu. Artık sesi değiştirmek için çok geç.” dedi.

Massa, ilk yarışın ardından durumun ilerleyen yarışlarda biraz daha iyileşeceğini düşünüyor.

Massa “Sezon ortasında olacak yarışlar şimdiki gibi olmayacaktır. İzleyiciler açısından harika bir yarış değildi ancak işlerin her yarış iyileşeceğinden eminim.” dedi.


Yorumlar

“Massa: “Artık Çok Geç. Sesleri Kabul Etmek Zorundayız”” için 4 yanıt

  1. turboyu duymak imkansız demiş. ben de ilk yarışta bunu merak etmiştim. şu videodaki gibi turbo sesleri neden duyulmuyor?

    http://www.youtube.com/watch?v=pgfhGEw03k8

  2. FIA’ya kalsa adım atılmaz, ama bu spor olduğu kadar da şov. Bu değişecektir, ama en yakın 2019…

  3. o kadar peşin hükümlü olma bence felipe

    bu işte milyonların beğenisi söz konusu

    durum ise sefil..

  4. bu görsel ve İŞİTSEL şöleni tüm dünyadaki f1 severler topluca protesto ederse v8 lerı bile getirirler sonuçta bizler için yapılan bi organizasyon biz yoksak heyecan yok taraftar kilit nokta ve elindeki gücün farkında değil ben bu sporu ruhsuz ucubeleri izlemek için seçmedim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir