Magnussen: “Kazandığımız Zaman Mutlu Olacağız”

yazar:

kategori:

Mclaren’in çaylak sürücüsü Kevin Magnussen artık ilk yarışındaki podyuma odaklanmadığını, Mclaren ile uzun sezona odaklandıklarını söyledi.

Magnussen “Takım olarak elimizdeki ile maksimumu çıkardık. Bundan dolayı gurur duyabiliriz ancak henüz istediğimiz yerde değiliz. Bu yüzden zorlamaya devam etmeliyiz.”

“Şu anda tüm takımlar bizim istediğimiz yer için zorluyorlar. Podyum asla bir hedef olamaz. Podyuma çıkmak güzel ve benim için harika bir sonuç ancak üçüncülükten mutlu değiliz. Kazanmak istiyoruz. O zaman mutlu olacağız.” dedi.

Magnussen, ilk yarışında podyuma çıkınca daha önce Mclaren ile aynısını başaran Lewis Hamilton ile kıyaslandı. Magnussen, ayaklarının yere basmasında Ron Dennis’ten gelen tavsiyelerin faydalı olduğunu söyledi. Magnussen ayrıca Ricciardo’nun diskalifiyesi ile ikinci olmasını pek önemsemiyor.

Magnussen “3. olmuşum gibi hissediyorum. İnsanlarla konuştuğumda 3. olduğumu söylüyorum ve 3. bitirdiğimi hatırlıyorum. Daniel’in diskalifiye edilmesinden hiç keyif almıyorum. Açıkçası puanlarını alacağım ancak onun için üzgünüm çünkü Red Bull ile ilk yarışında, kendi evinde iyi iş çıkardı.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen: “Kazandığımız Zaman Mutlu Olacağız”” için 5 yanıt

  1. Daniel’in diskalifiye edilmesi ile ilgili yorumunu beğendim ama başından beri hiç ısınamadım sana

  2. Ron ile Magnussen geçenlerde, daha doğrusu Avustralya yarışının hemen ardından oturup karşılıklı viski yudumlamışlar belli ki: Ron diyor “aceleye gerek yok, yarış kazandığımız gün önemli” Magnussen diyor “aceleye gerek yok, yarış kazandığımız gün önemli”…

    Anlaşılan o ki Magnussen, Ron’un tüm sözlerini dinliyor. Zaten aklı varsa Ron’a tamtakır uyar. Aksi takdirde başarıya çok hasret kalır. Yeni bir Hakkinen olmak istiyorsa sabredecek. Sabredecek ki bu seneki aracıyla F1’e iyice adapte olup seneye McLaren-Honda ile müthiş bir çıkış yakalayabilsin.

    İşin içindeki adam belli: cCc Ron Reyiz cCc

  3. ******* (spa2000) avatarı
    ******* (spa2000)

    2. yarışına çıkacak ve zaferden bahsetmeye başladı bile.

    Ron.

  4. İlk yarış zaferini iple çekiyorum 🙂

  5. yolda kalanlar ve kaza yapanları işe kattığımızda podyum görebilirmiydiniz tartışılır

    çok değil 5-6 yarış sonra seni tekrar dinlemek güzel olacak

    bakalım nerelerde savaş veriyorsun

    henüz çok erken.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir