McLaren Vettel İle Mi İlgileniyor?

yazar:

kategori:

Bild’e göre Red Bull’un yetkili isimlerinden Alman "Dietrich Mateschitz" Sebastian Vettel’in hizmetleri için çoktan McLaren (ya da Almanların çağırdığı şekilde, ‘Mercedes’)in teklifini redetti. Anlaşılacağı üzere, Alman basını Monza galibinin ‘Dünya’daki tüm parayı’ verseler bile başka bir takıma gitmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

Vettel tabiki 2009 için Toro Rosso’nun büyük kardeşi Red Bull ile anlaşmıştı, fakat bir çok büyük takımın gelecek sene sonunda onunla anlaşma imzalamak için yarışa girmelere bekleniyor. Şampiyonluk kazanma potansiyelini McLaren ile ortaya çıkarabilir mi?

 

 


Yorumlar

  1. vetteli ferrari getirmedi mi toro rosso koltuğuna?

  2. Huseyin ADANUR avatarı
    Huseyin ADANUR

    Burak buraya herkes yorumunu yazıyor dımı.Sende yazıyorsun, bende, dıgerlerıde…F1 ı ne kadar bıldıgını bılmıyorum.Ama burda senınle ıkılı atısmaya gırmeyecegım.Cunku gorulen o kı konusmayı bılmıyorsun.

  3. burak böcek avatarı

    Hüseyin Adanu sen anlama boş ver.hem göklerede çıkarır çıkarmaz seni ne ilgilendiriyor arkadaşım.ALLAH Allah yani millet sana mı sorucak vettel hakkındaki görüşlerini.sen katılmazsın orası ayrı konu.unutma bu adam f1de en genç kokpite geçmiş en genç pole ve puan almış sonrada yarış kazanmıştır.daha önce alonso en genç yarışı kazandıktan sonra 2kere şampiyonluk aldı.f1 otoriteleri bu adamda bir ısık görmus.hakkında geleceğin şampiyonu deniliyorsa bir bildikleri vardır.yani sen anlamasanda sorun yok

  4. vetteli küçümsemeyin asıl öyle zor şartta va monzada kazandığı için büyük bir takımda değil sürekli gerilerde olan bir takımla kazandığı için harikaydı.yarış boyunca kontrolü elden bırakmadı.aha şuraya yazıom vettel çok güzel şampiyonluklar yaşayacak.hemde yüksek ihtimal ferrariyle.ferrarinin ikinci schumisi olabilir kim bilir…

  5. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    bnce redbull dan sonra kesinlikle mercedes e geçecektir çünki o bir alman mercedes de memleketten olduğu için 😀 2010 da mercedes de kovalainen e de yolculuk var 😀

  6. Huseyin ADANUR avatarı
    Huseyin ADANUR

    Bu sartlarda yarıs kazanmıs bır pılotu nasıl oluyorda bu kadar goklere cıkarıyorsunuz anlamak mumkun degıl.Evet ıyı bır pılot olabılır ama zaten F1 de kotu pılot yokkı.McLaren ılgılenıyormus Ferrarı alacakmıs bunlar spekulasyondan baska bırsey degıl.

    Ustelık yarıs kazanmasındakı en onemlı destegı Kovalaınen.Sagolsun her zaman kı gıbı sıradan bır pılot oldugunu tekrar ıspatladı.McLaren ıcın zaman kaybı.Daha iyi bir pilot almalılar.

  7. burak böcek avatarı

    hakkatten süper olurdu ferraride olsa:)ancak kimi emekli olamdan ferrari bırakamz gibi.bu ıkılı ıle 2sezon daha mantıken yarıscak desek 2011de gelme olasılıgı bile ınsanı heyecanlandırıyor.tabi farklı takımlarada gidebilir.herkes böyle bir pilota sahip olmak ister ama umarım bizim tarafı seçersin:)

  8. bu da anlaşma imzalamış:D he hee ferraride 😀

  9. Vettel 2012 de ferrari de. Mclaren fiyat artırmak için ilgileniyom diyor desin. Arada schumi var ferrari 2012 de vetteli alır.. O zamana kadar da yeteri kadar f1 tecrübesi olur..

  10. En alttaki arkadaşa sesleniyorum..Mclarenin %40 hissesi kime ait…? Bir alman şirkete…

  11. biraz erken bu tür söylentiler için tamam yarış kazanmış olabilir ama bir yarış heşeyin göstergesi değildir ki?!evet vettel iyi bir pilot ama biraz daha zaman…

  12. can ertuğrul avatarı
    can ertuğrul

    Yokk arTıkkk :))))))))

  13. senna guven avatarı

    henüz 2 takıma da gitmesin..küçük bir takımda böyle yarışlar kazansın.. daha sonra yazı tura atıp seçebilir takımını:)

  14. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    asparagas haber :))

  15. bizim kova ile 2009'un sonuna kadar bir anlamamış vardı sanırım, eğer 2009'da da böyle pasif kullanırsa gönderilir ve yerine alınabilecek pilotlardan bitanesi vettel olabilir, bir mclaren taraftarı olarak bunu isterim, o da bir alman ve bu olaya sıcak bakabilir, 2010da ferrarinin boş koltuğu olmıcak ve nası olsa ferrariye geçemeyeceği için mclaren'i tercih etme olasılığı yüksek olabilir tüm bu nedenlerden ötürü, haug'un bu konuda şimdiden çalışmaya başlaması lazım

  16. satmayıp ne yapacaklarmış merak ettim:D
    insan sorar o kalmak istiyormu öncelik pilotun fikri.
    Vettel daha 21 yaşında (yaşlanmışız walla)
    McLaren nin onu gelecek sene için bile aşırı derecede almak istediğini düşünmüyorum.ama Dennis in gp2 için yaptığı yoruma bakarsak gönlünde Vettel olabilir.

  17. Ferrari o yüzden 2 yıl uzattı.

  18. forzaferrari avatarı

    yandık daha alonsonun koltuk belli olmadan bir de vettel'imiz çıktı:PP bu adam redbullda rahat edemez bütün yıl 2010da bilmem nerede dedikolduları çıkar:))

  19. aman sakın vettel mclaren felan gitme f1 kariyerin mahfolur sakın vettel geleceğin alonsosu vettel

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir