BMW, Vettel'i Bırakmaktan Pişman Değil

yazar:

kategori:

BMW motor sporları sorumlusu Mario Theissen, Sebastian Vettel’in Monza’da aldığı etkileyici zafere rağmen Alman pilotu ellerinden tutmadıkları için pişman olmadıklarını söyledi.

Vette, bir BMW Sauber test pilouydu ve 2007 Amerika GP’de takımla ilk yarışına çıkmasının ardından, geçen senenin ikinci yarısında Toro Rosso’da yarışması için Red Bull ile anlaşma yapıldı.

BMW Sauber’in o anda takımlarında bir yer blunmadığı için Vettel’e izin verme kararı vermesine rağmen Theissen, bu konuda ikinci kez düşünmediğini belirtti.

Vettel kararı ile ilgili herhangi bir pişmanlığının olup olmamasının sorulduğunda Theissen: "Hayır."

"Red Bull ve BMW, onu yıllar boyu destekledi ve kariyerinin ilk yıllarında, çok fazla baskı altında olmadan tecrübe kazanmanın doğru bir hareket olduğu açık."

"Sadece 21 yaşında, sadece 1 senelik tecrübesi var. Önünde bir başka 15 sene var"

Theissen, Toro Rosso’ya katılmasından bu yana Vettel’in büyük bir gelişme kaydettiğini düşünüyor.

Theissen: "Kesinlikle. Toro Rosso ile yarış pilotluğuna başladığında, bir öğrenme sürecine ihtiyacı olduğu açıktı ama bu, muazzam bir şekilde kısa oldu"

"Monza’daki yarış hatasızdı. Toro Rosso, bu pist koşulları için gride en iyi aracı koydu ve yarışın herhangi bir noktasında baskı altında kalmadan kusursuz bir iş çıkardı."

"Harikaydı. İnanılmaz bir hikaye. Sebastian adına mutluyum ama bunun yanında Gerhard (Berger) ve Franz Tost adına da. Yıllarca birlikte çalıştık ve Toro Rosso’da yaptıkları inanılmaz."


Yorumlar

  1. bütün plotlar çok yetenekli demişsiniz buna kimse itiraz etmiyoda kovalainene ayrı bi parantez… altındaki arac maclaren 🙂 daha ne verecekler yarış kazanması için :D:D

  2. theisssen buyuk konusmus fakat vettel cok harıka pılot bmw adına buyuk kayıp alman olmasıda cabası kubica vettel ıkı genc ıkı harıka pılotla harıka ısler yapabılrlerdı

  3. teoman iskender avatarı
    teoman iskender

    vetteli kutlarim ama bence de abartildi siralamalarda kimi -lewie masa önde olsa önde baslasalar acaba vettel arkadan gelip yaris kazanirmiydi kazanamazdi cünki hic görmedik bu yaris bir istisnadir bidaha sanmiyorum bu arac ve bunun gibi bir aracla yaris kazansin görücez
    ama kazandi sans faktörü c,tesi yanindaydi pazarda tebrikler

  4. thrillercd thrillercd avatarı
    thrillercd thrillercd

    bence veteli aşırı derecede abartılar.F1 de olan bütün pilotlar çok yetenekliler ,hangisinin altında iyi bir araba varsa herzaman o en üstte oluyor.

  5. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    bmwyi geçtim zaman gelecek mclaren hatta ferrari bile sebastianı almadıkları için pişman olacaklar

    felipe lewis hepsi yalan tek gerçek var o da sebastian

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir