Red Bull’un Hızı Vettel’i Memnun Etti

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, Red Bull’un Malezya GP’sinin ilk günündeki hızından ve dayanıklılığından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Sebastian Vettel ilk antrenman seansını lider Hamilton’ın 0.2 saniye gerisinde yedinci sırada tamamlamıştı. Alman pilot öğleden sonraki seansta ise Nico Rosberg’in 0.2 saniye gerisinde üçüncü olmayı başardı.

Son dört yılın dünya şampiyonu Sepang’daki ilk günden memnun olduklarını söylüyor.

“İyi bir gün olduğunu düşünüyorum. Açıkcası cuma günleri pek fazla önemli değildir. Fakat üst sıralarda olmak her zaman için iyidir. Daniel ile birlikte sorunlar yaşamamıza rağmen iyi bir gün geçirdik”

“Bugün belirlediğimiz programa uymaya çalıştık fakat yazılım sorunu ile karşılaştık. Bu sorunu halletmeye çalışıyoruz. Herkes için aynı durum olduğunu düşünüyorum. Hepimiz birşeyler öğrenmeye çalışıyoruz”

Vettel Malezya’da iyi bir yarış geçirmek istediğinide sözlerine ekliyor.

“Yarışta herşey mümkün. Son yıllarda neler yapabileceğimizi herkese gösterdik”

“Yinede herşeye yüzde yüz güvenemezsiniz. Takım kendi içerisinde gelişmeye çalışıyor. Atabildiğimiz her tur gelişimimiz için çok önemli. Yarın ileriye doğru bir adım atmak istiyorsak bugün çok çalışmamız gerekiyor. Şuana kadar herşey çok iyiydi. Yarışta nerede olduğumuzu göreceğiz”

“Genel olarak rakabetçi bir aracımız vardı. Ancak dayanıklılık açısından gelişmemiz gerekiyor. Herşey yolunda giderse yarış için iyi bir şansımız olabilir”


Yorumlar

“Red Bull’un Hızı Vettel’i Memnun Etti” için 2 yanıt

  1. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Jerez ve Bahreyn testlerinde Redbull’un yiyeceği turları konuşanlar hala aynı fikirde değillerdir herhalde.. Gelişim hızları aynı ölçüde devam ederse bu senede korkulan olabilir..

  2. Ne hızı ya sizin marusia’larla kapışmanız gerekirdir 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir