Kubica, BMW'de Alonso'yu Hoş Karşılıyor

yazar:

kategori:

Robert Kubica, gelecek sene Fernando Alonso’nun BMW’ye gelip takım arkadaşı olmalarında herhangi bir sorunun olmadığı söyledi.

Alma takım, henüz doldurulmammış olan ikinci koltuğu için Fernando Alonso’nun gelecek plaları hakkında kararını beklemeye hazır olduklarını önceden kabul etmişlerdi.

İki dünya şampiyonluğu bulunan İspanyol pilot, ilk seneneğinin Renault olduğunu söylüyor ama Alonso’ya BMW ve Honda’dan da tekliflerin geldiğine inanılıyor.

ALonso ile yakın arkadaş olan Kubica, İspanyol pilotla takım arkadaşı olmanın herhangi bir sorun yaratmayacağını söyledi.

Robert Kubica: "Herhangi bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Özellikle de çünkü birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Fernando ve benim yarışlara bkış açımız aynı ve sürüş stillerimiz de oldukça benzer"

"Ona sahip olmakla gerçekten olumsuz bir yön olacağını düşünmüyorum. Ama söylediğim gibi takım arkadaşımla herhangi bir sorunum asla olmaz. O veya Nick olsun hiç farketmez, yaklaşımım daima aynıdır"

Kubica ayrıca kendisinin Ferrari ile bağlantıda olduğu yönündeki söylentileri reddetti ve Raikkonen’in anlaşmasının uzatılmasının kendisini etkilemediğini belirtti.

Kubica: "Hiç bir şeyi değiştirmedi. Ferrari olayı, sadece söylenti olduğu ortaya çıktı ve söylentiydi de. Herhangi bir fark yok"


Yorumlar

  1. sizin yazdıklarınızı okuyunca ve birazda düşününce alonsoya sakal yakışmış gibi geldi bu arada sıkı bir alonso taraftarı olarak diyebilirimki bmw inşallah alır alonsoyu biraz resim hakkında değil de asıl konu hakkında konuşalım

  2. alonso yakışıklıdan ziyade oldukça karizmatik bence.. diğer bir farkta bu :)) sakal da çok yakışıyor ayrıca :))

  3. McLAREN TEAM avatarı

    iki resim arasındaki 8 farkı bulabilirmisiniz?
    1. ben söyleyeyim parnın gücü oturuşa bile yansıyor..

  4. walla ya kubica acayip gariban gibi cıkmıs Alonso da bnce gerektiğinden fazla sakallı!!! nese iyi bi fikir onların aynı takımda olması inşallah bakaşım!!!

  5. Tolga Yiğit Onar avatarı
    Tolga Yiğit Onar

    edd ya garibana bnzio kubica :DD kusura bakma kubica ama 😀

  6. tolga soydan avatarı

    toro rossoyla kazandı farkındamısn.

  7. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    en azından sadece garip lewis sadece garip değil

    felipe lewis hepsi yalan tek gerçek var o da sebastian

  8. İkisininde sürüş stili iyiyse BMW için çok büyük bir atrı olur. Nick ve Robert'in sürüş stilleri çok farklı. Geçen yıl Kubica çekti bu yılda Heidfeld çekiyor. Birine uyan araç diğerine uymuyor.

  9. Renault a acıyorum alonso tarafından resmen kullanılıyor…o kadar pohpohla takımın en büyük değeri say ama arkandan film çevirsin…

  10. McLAREN TEAM avatarı

    çok gariban adam kubica ya resme bakarmısınız.:))

  11. MagicAlonso avatarı

    İki harika pilot kankaların sürüş stilleri gerçekten çok sert ve zevk veriyor:):):):)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir