Hamilton: “3. Seansta Bir Şey Görmek İmkansızdı”

Lewis Hamilton, pole pozisyonunu kazandığı Malezya sıralamalarında 3. seansta bir şey görmenin imkansıza yakın olduğunu söyledi.

Yağmurun şiddetini gittikçe arttırdığı Malezya sıralamalarında Hamilton, son seansta en hızlı isim olarak bu sene art arda 2., kariyerinde ise 33. pole pozisyonunu kazandı.

Hamilton “Bugün inanılmazdı. Yarıştan hemen önce çok fazla yağmur yağdı.En sonunda görmek neredeyse imkansızdı. Hulkenberg’in arkasında bir şey göremediğim için son seanstaki son turumu atamadım.”

“Pistin sınırlarını göremiyordum. Fren noktalarını göremiyordum. Burada olduğum için çok mutluyum.”

“Önceliğimiz yarışı tamamlamaya çalışıp mümkün olduğu kadar fazla puan toplamaya çalışmak olacak. Nico ile harika bir araca sahibiz bu yüzden finiş çizgisini görmemiz için dua ediyoruz.”

Nico Rosberg “Frenlemede yoğun yağmur lastiklerinde biraz rahat değildim ancak yine de burada olmak güzel.” dedi.


Yorumlar

“Hamilton: “3. Seansta Bir Şey Görmek İmkansızdı”” için 2 yanıt

  1. Yağmur lastikleriyle birlikte takılacak küçük çamurluklara ihtiyaç var. Bu sprey olayı işi karıştırıyor. Bunu yapsalar ne biçim yağmurlarda yarış izleyebiliriz.

  2. sizden önceki geçmişteki pilotlar at gözlüğü ilemi yarışıyordu anlayamıyorum sizi.sırf çarlinin saçma sapan karalarının ekmeğine yağ sürüyorsunuz.bu kadar yavaş araçta bile şikayet eden birisi ne diye yarışırki!! 2007 japonyada avrupada 2008 ingilterede benmi yarıştım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir