Vettel: “Pole Pozisyonu Mümkündü”

Sebastian Vettel, Malezya sıralamalarında pole pozisyonunu kazanmanın mümkün olduğunu ancak zamanlamada hata yaptıklarını söyledi.

Sıralamalarda 2. olmayı başaran Vettel, damalı bayrağı bir kaç saniye ile kaçırdı ve son bir tur daha atamadı.

Vettel “3. seans tabi ki mükemmel değildi. İkinci bir hakkım daha olsun isterdim.”

“İlk denememde bir kaç yerde zaman kazanabilirdim. Kesinlikle daha hızlı olabilirdim ancak o zaman da Lewis hızlı gidebilirdi…”

“Ancak ilk çizgide olmak kesinlikle güzel. Gridde sağ taraftayım. Bu iyi bir sonuç.” dedi.


Yorumlar

“Vettel: “Pole Pozisyonu Mümkündü”” için 8 yanıt

  1. Geçse nolcaktı ki pist o hızlı turu attığı kadar iyi değildi..Araca 2.turboyuda taksa polü alamazdı o pistte.

    Ayrıca Vettel’in 0.055′ geçildiğini gördüğünde (tartıda) Hamilton’a yaptığı hareketi gören var mı 😀 Tam liseli adam ya 😀 Mal gibi yumruk atıo Hamilton düşüodu resmen 😀

  2. Mercedes’ti çok geç frenledi vetteli engelledi

  3. Evet Mercedes olduğuna eminim biri önüne geçti Vettel’in herşeye rağmen testlerde adeta dökülen Red Bull’u Avustralya ve burada ilk çizgi de görmek şaşırtıcı bi durum iki sıralamada da yağmur etkisi vardı sanırım bu yüzden

  4. Vettel Önünü Açmaya çalışıyor değil Vettelin önünde ricciardo vardı rosberg’di galiba çok geç frenledi vettelde çarpmasın diye dışa açıldı galiba ve yetişemedi.

  5. Evet Gri renkte bi araçtı mclaren olabilir veya mercedeslerden biriside olabilir vettelin belki pole alabileceği turu engelledi.

  6. Tam olarak göremedim fakat Vettel yetişmeye çalışırken arkasından bir araç geç frenle onu geçti, Vettel’de bekledi ve 2-3 saniyeyle kaçırdı. Ama arkasından bir aracın onu geç frenle geçtiğine eminim

    1. ForzaFerrariForzaFelipe avatarı
      ForzaFerrariForzaFelipe

      Ben de gördüm onu. Geçen aracın Rosberg olması lazım. Ama olay biraz karışık. Vettel önünü biraz açmaya çalışıyor gibiydi. Öyle olursa Rosberg’in yetişmesi zor olacaktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir