Singapur Öncesi Bridgestone

yazar:

kategori:

Bridgestone, yeni bir yere, yeni bir ortama ve ilk kez gece yapılacak olan F1 yarışına, Singapur’a doğru gidiyor.

Pistte ilk kez yarışılacak ve daha da ötesi F1 tarihinde ilk defa gece yarışı yapılacak. Bu nedenlerle Singapur, bilinmeyenlerin daha çok olduğu bir yarışa ev sahipliği yapacak.

Bridgestone Motor Sporları Lastik Gelişim Sorumlusu Hirohide Hamashima: "Pist mücadeleci görünüyor ve bu pistte herhangi bir yarış görmedik. Bu yüzden takımlar, araçlar piste çıkmadan önce sadece simulatörlerine güvenebilecek. Diğer cadde pistlerinde olduğu gibi daha çok, tutunma elde etme odak noktası olacak ve bu tutunma seviyesi, hafta sonu boyunca gelişecek. Pist ilginç görünüyor ve bu çok heyecan verici olacak."

"Gece yapılan bir yarışa bir çok farklı bakış açısından baktık. Herhangi bir özel endişemiz yok. Geceleri de sürülen dayanıklılık gerektiren motor yarışlarında Bridgestone’nin iyi tecrübeleri bulunuyor. Bunlar da bize çok yardımcı olacak. Sıcaklık, gündüzden daha düşük olacak ve güneşin radyasyonundan dolayı herhangi bir sıcaklık üretimi olmayacak. Ama ortam ve pist sıcaklığını 27 derece civarlarında bekliyoruz. Bu da, gündüz ziyaret ettiğimiz pistlerin bazılarından daha sıcak. Nihayetinde gecelerin lastikleri çalıştırma şekli, gündüzki ile aynı olacak."

Bridgestone, Singapur’a toplamda 2,000 adet lastik götürüyor ayrıca bu gece yarışı için lastiklere özel işaretleme üzerine duruyor


Yorumlar

  1. bu lastiklerin taban genişliği falan kaç…

  2. forzaferrari avatarı

    burak böcek'e katılıyorum …

  3. burak böcek avatarı

    sanki her yarış ferrari motoru patlıyor ııyı kı ust uste bızde sorun yasadık.ben kesın kazanırız demıyorum bu senın uydurdugun tamamen algılamadakı problemınden kaynaklanıyor.lastıklerı ısıtmak ıcın ıyı bır haber anlamında soyledım ama anlayana tabi.f1de asla kesın dıye bırsey yok.ama sen ferrari taraftarı birisinin özellıklede benım yazdıklarıma tahammul edemıyorsun cunku zoruna gidiyor ferrarinin kazanma olasılıgı.senınle pek muhattap olmak sıtemıyorum ama her yerde maalesef senın gibi arkadslarımız var.mclarenın ne kadar dayanıklıgını oldguunuda geçen yıllarda ozellıkle hakkınen ve kımı raıkkonen donemlerınde gorduk.ferrari uretım hatası bır parçanın oldguunu ve bu sorunu gıderdıgınıde soyledı.ayrıca dıkkat ettıysen son yarısı ferrari motorlu bı araş kazandı.

  4. burak böcek avatarı

    bir kerede yorumun birisine cvp vermek için yazılmasın be.bir kezde kendi düşündüğünü belirt

  5. yağmur olmasa kesin kazanırsınız yani:) 20 dereceyi geçsin yeter.Buarada bilgin olsun 27 derecenin ferrari için hiçbir anlamı yok.Aşırı sıcaklar ferrari için iyi o da motor dayanırsa

  6. burak böcek avatarı

    İşte bu güzel haber.ortam ve pist sıcaklıgının 27derece civarında olması ferrari için duyulması hoş bir bilgi olsa gerek.eğer yagmur yagmazsa çok daha iyi tabi.yağdıgı zmaan ise yapacak birşey yok teslim bayrağını çekeriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir