Stuck: "BMW, Vettel'i Elinde Tutmalıydı"

yazar:

kategori:

BMW ile uzun süreli bağlantıda olan eski Alman yarış pilotu Hans-Joachim Stuck, geçen sene Sebastian Vettel’in Toro Rosso’ya gitmesine izin vermesi kararını sorguluyor.

Pazar günkü yarışı kazanarak Formula 1 dünyasını şaşırtan Vettel, Red Bull ile sözleşmeli olmasına rağmen BMW Sauber ile aktif olarak çalışıyordu.

BMW Sauber patronu Mario Theissen şöyle açıklama getirmişti

"Bir sene önce onu aramızı koymamız mümkün değildi. Çok tecrübesizdi ve kumar oynayamazdık"

Ama Stuck, durumu böyle görmüyor.

Spox’a konuşan Stuck: "BMW İdarisi, doğru pilota doğru zamanda sahip olma şansını kaçırdı"

"BMW’nin şüphesiz kendi sebepleri vardı ama muhtemelen ben daha farklı şekilde yapardım"


Yorumlar

  1. ''Hakan Sınır'' Ne şansından bahsediyorsun kardeşim sen Vettel bileginin hakkıyla aldı yarışı daha gelmiş böyle konusuyorsun!

  2. bu hakan ne diyor anlayanınız varmı kendi çalıp kendi oynuyor.

  3. Yavuz süpersin arkadaşım. Nerden buldun bunu. Schuminin kararmışı:)

  4. Yavuz Balcı avatarı

    binnur hamilton yalan yalan :))) baksana geçen sene ikinciliğide yalan bu seneki şu an liderliğide yalan. hatta direk kafaya yarışan bir takımda kendisine araba verilmeside yalan. hatta ve hatta yetenekleride yalan. o yarışan şuminin kararmışı :)))

  5. arkadaşlar alonso abisi ola bilmesi için daha çok fırın ekmek yemesi gerek ayrıca demiş arkadaşın biri alonsonun yaptıklarını tarihe gömecek gelsinde gömsün asla bir alonso asla bir kimi asla bie sumi olamaz daha çok çalışması gerek bakın bakim alonso en genç polü aldığında en geç yarış kazandığında vettel gibi şanslımıymış biri çıkmış diyor massa hemıltın yalan tek gerçek vettel diyor bende bunu yuhluyorum saygılar

  6. elif çivici avatarı

    olmusa care olmaz.toro da olması daha iyi daima küçük takımlar gelişim için iyidir

  7. stucka katlyrm aynı aptallıgı renaultta kubicada yaptı bmw kubica vettel ıkılsyle grıdın en gelecek vaad eden ıkı pılotuna sahıp olablrdı

  8. sinan  bilir avatarı

    bu haberin bile altına gelip alonso alonso diye bişeyler anlatmaya çalışan arkadaşlara gülüyorum 🙂 ya bizde biliyoruz onun henüz bi alonso olmadığını.nedir bu alonsoyu kanıtlama isteği.sizin onu savunmasına gerek yok biz gayet iyi biliriz kendisini.adamı yücelterek sürekli savunmaya çalışarak küçük düşürüyorsunuz.daha doğrusu düşürüyorsun hakan farkında değilsin 😀

  9. BMW bu çocuğu göndermedi sadece tecrübe kazansın diye bıraktı 3 yıl sonra vettel yeniden BMW'de olucak muhtemelen alonso anlaşması bittikten sonra (tabi alonso BMW'ye gelirse):))) GO BMW.

  10. en genç yarışan pilot en genç puan alan en genç pole posizyon kazanan en genç yarış kazanan pilot hakan cabasıda daha 21 yaşında alonso'nun rekorlarını tarihe gömecektir.

  11. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    ne varmış yaşında ağaç yaşken eğilir ayrıca akıl yaşta değil baştadır bmwde yarışacaksa o bmwye değil bmw ona dönecektir hatta peşinde koşacaktır

  12. ne kadar iyi pilot olursa olsun 19 yaşında yarış koltuğuna oturtmak ya da yeteneğine rağmen boş boş test pilotu olarak bekletmek ne kadar mantıklı bilmiyorum ayrıca griddeki tek yetenekli pilot da o değil(bence de bmwye dönecektir)

  13. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    burdan bmwye sesleniyorum; elini bırakmış olabilirsiniz ama tekrar tutabilirsiniz emin olun sebastiandan ne nickler ne robertlar çıkar
    felipe lewis hepsi yalan tek gerçek var o da sebastian

  14. sinan  bilir avatarı

    bence farklı birşey yapamazdın stuck!BMW tecrübe kazansın diye bıraktı vetteli.bir nevi harcanmasına engel oldu.muhtemelen stuck mario nun yerinde olsa 2. pilot yapacaktı vetteli heidfeld yerine.heidfeld bile şuan kubicanın yanında sorgulanırken vettelin ilk 5 yarıştan sonra şansı kalmazdı BMW de.çok tecrübesiz gönderilsin takımdan diye homurdanmalar daha ilk yarışlardan başlardı.BMW en doğrusunu yaptı.zaten birgün geri dönecek vettel BMW ye.en iyisi buydu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir