Theissen: "Kubica ile Sorun Yok"

yazar:

kategori:

BMW motor sporları sorumlusu Mario Theissen, Robert Kubica ile aralarının açıldığı yönündeki düşünceleri önemsemiyor ama takmın ve Polonyalı pilotun, bu sene yapılan gelişmeler hakkındaki endişeleri paylaştığını kabul etti.

Kubica geçen hafta sonu Monza’da, takımın şampiyonada olması gerektiği kadar çok zorlamadığını dile getirmişti. Kubica, şampiyonluğu kazanabileceğine inanan takımdaki tek kişinin kendisi olduğunu söylemişti. Bu ifadeler, takımla arasının açıldığı yönündeki görüşleri ortaya çıkarmıştı.

Ama Theissen, şu anki durumun bahsi geçtiği kadar kötü olmadığını, takımla Kubica arasındaki herhangi bir sürtüşmenin sadece Plonyalı pilotun rekabetçi içgüdüsünün sonucu olduğunu söyledi.

BMW Sauber patronu, hangi konularda gelişilmesi gerektiği konusunda Kubica ve takımın hemfikir olduğunu belirtti.

Theissen: "Monza’daki hafta sonu boyunca iki defa oturduk ve birlikte oldukça fazla zaman geçirdik. (aralarının bozulduğunu söyleyen haberler) tamamiyle abartılı"

"Robert Spa’daki yarışın ardından hayal kırıklığına uğradı ve daha sonrasında çok daha sert basın ifadelerine dönüşen bazı yorumlarda bulundu. Bunun ardından bana Monza’da durum soruldu ve benim yorumlarım da sert ifadelere dönüştü"

"Bana Cuma günü (basın) brifingde bir pilotun bu şekilde yaptığı açıklamalar yüzünden ceza alıp alamayacağı soruldu ve benim cevabım ‘Sözleşmeyle bağlanmış içerikler hakkında konuşmam! oldu. Muhabir bunu ‘Theissen, bir cezayı göz ardı etmiyor’ olarak yazı"

"Bu da bize, durumun bir hiçten meydana getirildiğini gösteriyor. Kesinlikle üzerinde tartışmamız gereken bir mesele var ve bu, aracın performansı hakkında. Beklediğimiz kadar güçlü bir şekilde gelişim göstermedik. Bunu bir çok defa tartıştık ve bunu Robert ile sürdüreceğimizden eminim"

Robert Kubica’nın takım üzerinde bu kadar sert olmaının nedeninin Polonyalı pilotun karakterinden gelip gelmediği sorulduğunda Theissen: "Rekabetçi bir arzuya sahip ama biz de öyle"

Kubica’nın Monza’daki üçüncülüğü, kendisini pilotlar şampiyonasında rakiplerine yaklaştırdı ve Theissen, bu şampiyonluk ambiansını canlı tutumak için takımının Polonyalı pilota söz verdiğini belirtti.

Kubica: "Büyün sezonda inişler çıkışlar oldu ve Monza’da gördüğümüz inanılmazdı. Bu yüzden her şey olabilir ve kesinlikle zorlayacağız. Eğer bir fırsat olursa bunu değerlendireceğiz"


Yorumlar

  1. ewet binnur alakası olmayan haberlerde bile bu repliği kullanıyorsun vettel gerçekten iyi bir pilot ama felipe lewis ve kubica vettel'e göre daha tecrübeli ve daha ön plandalar şuan.

  2. sinan  bilir avatarı

    özgüvene sahip olduğun belli belirtmene gerek yok burdaki 100 kişiden 98i seviyor zaten vetteli o konudada yanlış anlaşılma olmasın.verilen tepkinin nedeni hep aynı şeyi yazıp durman 🙂

  3. binnur süpersin ya. Daha düne kadar vettel hakkında bir tane yorumun yok ama şimdi koyu vettelci kesildin başımıza.

  4. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    o imza değil anladınız mı benim düşüncem ve ben düşüncelerimi her yerde ifade edebilen özgüvene sahip bi insanım

  5. burayı forum zannetti:) imza koymuş

  6. tolga soydan avatarı

    (felipe lewis hepsi yalan tek gerçek var o da sebastian)

    şu lafı heryere yazmasann

  7. 2.pilot kim olucak doktor nick'mi fernando'mu ????????

  8. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    kubica hiçbir zaman hiçbir yerde sorun yaratmadı zaten
    felipe lewis hepsi yalan tek gerçek var o da sebastian

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir