Yağmurlu Hava Renault'un Çalışmasına Engel Oldu

yazar:

kategori:

Renault, Jerez’deki Perşembe günkü çalışmalarına Lucas Di Grassi ile devam etti. Havanın kapalı ve soğuk olduğu sabah, aero programına ve R28’in geliştirilmiş bazı güncellemeleri üzerine çalışmaya devam edildi. Öğle arasında yağmurun yağması ile pist ıslandı ve takımların çalışmaları engellendi. Sonuçta di Grassi sadece 36 tur attı.

Lucas di Girassi: "Bugün çok soğuktu ama sabahleyin pist koşulları iyiydi ve kesinlikle düne göre daha iyi tutunma vardı. Ayrıca araca alışıyoum ve daha fazla tur atıyorum. Kendime daha çok güveniyorum. Islak şartlarda herhangi bir sürüş gerçekleştirmedik ama gelecek haftaki yarışta takımın yanına alacağı bir kaç parçayı daha sabah test ettik."

Renault’un test mühendisleri şefi Christian Silk: "Bizim için biraz meydan okuyan bir gündü. İstediğimiz sonuçları elde edemedik ve kötü hava koşulları nedeniyle gün erken bitti. Bununla birlikte, bu sabah asıl maddeleri gerçekleştirdik. Bu yüzden pek de kötü olmadı ve bu akşam üzerinden geçeceğimiz bazı ilginç bilgiler topladık. Umarım yarın kuru olur ve iyi bir son test günü geçiririz"


Yorumlar

  1. recep ivedik avatarı

    Ya nerden çıktı bu yağmu ya 2008 sezonuna su kuyuverdi….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir