Yağmur, Sato'nun Sınavını Yarıda Kesti

yazar:

kategori:

Red Bull ailesinin Çarşamba günü Sebastien Buemi’yi 2009 pilotluğu için denemesinin ardından Perşembe, tecrübeli pilot Takuma Sato STR3’ün koltuğuna geçti.

Formula 1’de son kez bu sene İspanya GP’de yarışan Sato, günün ilk bölümünde piste çıktı ve araçta kendini iyi hissetmesi için ayarlar üzerine çalışırken olumlu sonuçlar ortaya çıkaran bir aero testini de tamamladı. Takım, önceki tecrübelerini kullanan Japon pilotun çalışmasından memnun kaldı. Bununla birlikte öğlen yağmurun yağması ile testie son verilmesi kararlaştırıldı. Takım, ıslak şartlarda herhangi bir sürüş yapmadı ve araca yeni olan bir pilot ile risk almak istemedi.

Testin ardından konuşan Sato: "Günün başlangıcında aero verilerini topluyorduk. Ardından sabahın sonunda süreli sürüşlere geçtik. Bu yüzden gerçekten aracı hissedebildim ve turlardan keyif almaya başladım. Ne yazık ki öğleden sonra yağmur yağmaya başladı. Bu yüzden durmak zorunda kaldık. Utanç vericiydi. Öğleden sonra uygun bir sürüşü dört gözle bekliyorudum. Hava koşulları nedeniyle günün tamamlayamamış olsamda, STR3’ü sürmekten gerçekten keyif aldım. Red Bull ve takıma, bana bu harika fırsatı verdikleri için teşekkür etmek istiyorum"


Yorumlar

  1. recep altın avatarı

    Takuma Sato Torroda gormek ilginç olur,tercubesi var ve yarışlara heycan katar şupesiz!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir