Vettel: "Toro Rosso, Red Bull'dan Hızlı"

yazar:

kategori:

Monza galibi Sebastian Vettel, Red Bull’un Renault motorlu RB4 aracında bu haftaki performansını önemsemedi.
21 yaşındaki Alman pilot, geçen hafta sonu Ferrari motorlu STR3 ile hem sıralamalarda hem de yarışta en hızlı isim olmuştu.

Bunun ardından Vettel, Red Bull ile teste katılmak için Jerez’e geçti ve 2009’da yarışacağı takıma alışma çalışmalarına başladı.

Vites kutusu sorunu yaşamasına rağmen Alman pilot, çarşamba ve perşembe günleri her zaman en hızlı iki isim arasında yer aldı.

Express’e konuşan Vettel, STR3’ün RB4’den daha daha hızlı olduğunu söyledi.

Vettel: "(RB4) potansiyele sahip ama bizim (STR3) araç daha hızlı"

Bununla brlikte hafta başlarında Red Bull patronu Dietrich Mateschitz, Adrian Newey imzalı şasilerinin gridin en hızlısı olduğunu, farkın motorlardan kaynaklandığını belirtmişti.


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    bence de seneye gerilerler.ama adamlar resmen tamam braz şans da vardı ama posta koydular büyük takımlara..startta geçilebilirdi ama geçilmedi
    sebastien

  2. adrian newey şasileri gridin en hızlısıymış allah allah neden hiç belli olmuyor yaww. puan sıralamasında ilk 3 sırada neden Ferrari-Mclaren-BMW varda Red-bull ve Toro Rosso yok. :)))

  3. murat korkut avatarı

    demek oluyorki red bull da ferrari motoru olsa mc laren ve ferrari 3.lük için yarışacaklar.Biraz acele havaya girdiler,singapurda belli olur her şey.

  4. tunç ayoğlu avatarı
    tunç ayoğlu

    bir kaç hafta önce redbull un ferrari motoru kullanıp toro nunda honda motoru kullanacagı söleniyodu bu habere ne oldu acaba

  5. tahsin bmw motoru ile daha iyi olur demi puha

  6. bence gitmekle doru bir karar verdi müşteri şasilerin sonuna gelindi toro rosso kendi şasisini üretmeye başlayınca gridin sonlarına geriler. ama red bull kendi şasisini üretiyor ilerleyen yıllarda renault motoru anlaşmasıda sona erdikten sonra diğer motorlarla daha başarılı olur red bull.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir