Magnussen Malezya Yarışının Ardından Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Kevin Magnussen, Malezya yarışında gösterdiği performans nedeniyle hayal kırıklığı yaşadığını kabul ediyor.

Avustralya’daki ilk yarışında podyuma çıkan Mclaren pilotu, Malezya’da Ferrari pilotu Kimi Raikkonen’in sağ arka lastiğine temas ederek lastiğin patlamasına sebep olduğu için 5 sn cezası almıştı.

Magnussen yarışı 9. sırada tamamlayarak puan aldı ancak performansından memnun kalmadı.

Magnussen “Takım için gerçekten üzgünüm çünkü ilk virajda her şeyi berbat ettim. Bugün iyi puanlar alabilirdik bu yüzden gerçekten hata yaptığım için hayal kırıklığı yaşıyorum.”

“Bu tür şeyler oluyor. Bunlardan ders çıkarmanız lazım diye düşünüyorum. Aracım gerçekten iyiydi bu yüzden yaptığım hatadan dolayı takımdan özür diliyorum.”

“Mazaretim yok. Mutlu değilim. Hata yaptığınızda iyi olmuyor. Bu kötü pozisyon için sorumluluğu üstleniyorum.”

“Formula 1 yarışları uzun ve ilk virajda bu tür hatalar yapmamalıyım. Bugün çok fazla puan kazanabilirdik. Söyleyecek çok şey yok. Takım için üzgünüm.” dedi.


Yorumlar

“Magnussen Malezya Yarışının Ardından Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için 5 yanıt

  1. Tamam, açıklamalar, sorumluluğu alman güzel ama Raikkonen’in yarışını mahvetmen hiç iyi değil Mag. Bu sana tecrübe olacaktır, böyle hatalar çaylaklarda normaldir.

  2. nedir bu Kimi nin mclaren caylaklarindan cektigi 🙂 gecen ene perez bu yil magnussen.ondekiler yaris disi kalmasa idi kimi 16.liktan ileri gidemezdi galiba ferrari dokuluyor.

  3. Özür dilemen gereken bir kişi daha var sanıyorum.. alacağımız bi kaç puan da sayende gitti

  4. ben 5-6 yarış demiştim o kadara gerek yok sanırım

  5. Sorumlulugu üstlenmen ve takımdan özür dilemen genç yaşında olgunlugunu gösteriyor.Araç ise çok kötü biran önce df kazandırmak lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir