Hamilton: "Gece Yarışmak Sorun Olmaz"

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton, bir hafta sonra Sinagapur’da gece yarışmanın bir sorun olmayacağına inanıyor.

Singapur, Formula 1’deki ilk gece yarışına ev sahipliği yapacak ve işlerin nasıl ilerleyeceği konusunda bazı ndişelerin bulunmasına rağmen Hamilton, herşeyin sorusuz olacağına inanıyor.

Hamilton: "Daha önce hiç gece yarışmamıştım ama bunun bir sorun olacağını düşünmüyorum"

"Diğer sporlarda bu bir sorun olmuş gibi görünmüyor ve bunun için büyük hazırlıklar var. Bu yüzden harika olacağını düşünüyorum. Benim özel favorim olan bir başka cadde pistinde yarışıyoruz"

"Anladığım kadarıyla geniş ve akıcı bir doğası var. Bu da bir cadde pistinden genelde beklemeyeceğimiz şey. Ama oldukça sörülmeye değer olacak gibi görünüyor"

Bununla birlikte Hamilton, gece programına alışmanın pilotlar için zorlayıcı olacağını kabul etti.

Hamilton: "Doktorumuz, pilotlar için sadık kalınacak çok hassas bir proram hazırladı. Çünk, bütün seanslar, günün geç saatlerinde"

"Aslında yerel saate alışmamamızın gerekiyor. İşlerin norml gidişatından tamamiyle farklı. Antrenman programımız bir yarış hafta sonu boyunca öğleden sonralarında en üst performansı sağlar. Ve sonucunda Avrupa zamanına göre devam edeceğiz. Bu yüzden bu bir engel olmaz"

"Görünüşe göre ortama ayak uydurmamak, adapte olmaktan çok daha zor. Çünkü vücudunuz, doğasında değişmek ister. Pilotlar için, yiyeceklerimiz, uyanma ve yatış ritmimiz, hep Avrupa zamanında olacak. Örneğin kahvaltı için öğleden hemen sonra kalkacağım, öğle yemeğimi 13:00’da yiyeceğim ve 15:00’da uyuyacağım."

"Diğer yarışlara göre çok farklı bir hazırlık olacak. Ama elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız"

Takım arkadaşı Heikki Kovalainen de bambaşka olan zamanlamanın pilotlar için zorlayıcı olduğunu düşünüyor.

Kovalainen: "Yerel saate dönmeyeceğinizden emin olmak, çok daha zorlayıcı bir görev. Çünkü vücudunuz otomatik olarak değişmek ister. Işık, sıcaklık, nem gibi dış etkenlerin hepsi durumu daha da teşvik ediyor."

"İşler Singapur’a indiğimizde başlayacak. İndiğimiz gün sbah erken saatlere kadar ayakta kalacağız"


Yorumlar

  1. karanlıkta araçları sadece siluetlerinden tanımamız için özel bir haber istiyoruz:)

  2. renk ayarlarıyla oynanmış resimler harika:) gözümüz alışsın diyedir herhalde:P belki elektrik sisteminde bi arıza olur voltaj düşer fln o zaman dicezki tmm biz buna yabancı diiliz:) teşekküler TRF1:)))

  3. Sayın site yöneticisi sizde bu olanlardan payınızı alın.Adam bir haberin altında hakaret ediyor aynı nicle; siliyorsunuz diğer haberin altına yine aynı nickle yazıyor,ben bu tür düşünce yapısına sahip olan insanların burada yer almamasını istiyorum.Çoluk çocuk işi olsun diyoesanız buyrun olsun o zaman bu sitede yok olup gider.Ben 1997 den beri F1 izlerim ve F1 Türkiyeye geldiğinden beri istanbul parkta takip ederim,F1 Racinf okuruyum ve her şeyden önemlisi seviyorum bu sporu.Ama kendini bilmez bir kaç tipin burayı kirletmesine ve sizin de izin vermesini anlayamıyorum.Saygılar.

  4. Ahmet  Keleş avatarı

    Aynen "
    "
    "
    "
    \/

  5. Zaten son bir iki günden beri gerek pilotlar için gerekse taraftarlar için çok çirkin ve seviyesiz yorumlar yazılmaya başlandı.Arkadaşlar lütfen bu sitenin güzelliğini ve kalitesini düşürmeyelim.Çok yazık oluyor.İnsanlar artık her şeyi bıraktı hami nin rengine kimi nin bilmem neyine taraftarın da acayip acayip tercihine yorum yapıyor.Böyle olmamalı.

  6. Ahmet  Keleş avatarı

    senna güven arkadaşım Binnur nickli yorumcu(!) Hamilton'ın ten renginden dolayı dalga geçtiğini sandı biraz.

  7. senna guven avatarı

    arkadaşlar ben kaçırdım binnu ne dedi:)

  8. ahmet arkadaşım o kendini biliyo zaten lafım ona benim.

  9. Ahmet  Keleş avatarı

    wala ben binnur nickli olan kişiye dedim sadece 😀 zaten kız olması değil yaptığı yorumdan dolayı tepki gösterdim.

  10. arkadaşlar plotlara kişilere ve takımlara hakaret sayılabilecek kelimeler yasaktır oyuzden sansürleniyo. arkadaşlar yorumlarınızda takımlara plotlara ve birbirimize karşı saygılı olalım teşekürler saygılar.

  11. hayda kızın biri bişey yazmış bu formda yazan tüm kızlar güme gitmiş iyimi. eee tabi biz hızı sevemeyiz,motor sesinden hoşlanamayız. çünkü tek ilgilendiğimiz pilotların kişisel görünüşleri dimi.bende bunun kadar çağ dışı kalmış bi görüş görmedim. burda yorum yazan her kızı aynı kefeye koymayalım lütfen.

  12. forzaferrari avatarı

    çok ilginç ya çok yorucu olacak heralde piotlar için:) gökhan demir arkadaşım bayanlarla ilgili genelleme yapma evet bir çok bayan yakışıklı pilotlar için f1 izliyo ama genellemen doğru değil.. binnur sen de ırkçısın, bi insanı renginden dolayı aşağılayamazsın sende ***** olarak dünyaya gelebilirdin dünyaya ne varki bunda? Allah şifa versin sana….

  13. Danica patrick gelecek az kaldıı..::):)

  14. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Binnur hanımı ilk önce admin' e, sonra da Tema vakfına şikayet ediyorum.

  15. Gökhan Demir avatarı
    Gökhan Demir

    Ben daha önce de söyledim.Bu forum da yazan bayanlara dikkat edin, pilot becerisinden çok fiziğiyle ilgileniyorlar.Bunun aksine kimse inandıramaz beni.Bu arkadaşımız vettel ile kimi arasında kararsız.Çünlü bir onu göklere çıkarıyor bir diğerini.

  16. Ahmet  Keleş avatarı

    Binnur Ataseven'de herhalde yakışıklı pilotlardan birine ilgisi olan ve bundan dolayı hamilton'u haz etmeyen tiplerden. Deri rengi farklı diye böyle ayrımlar yapmak ne kadar çağ dışı, acımasız bir düşünce.

  17. Binnur, sen zencilerden hoşlanmıyorsun anlaşılan, raikonen gibi beyazlara ilgin var..ama, bu spor, burda kişilerin fiziksel özellikleri değil, yetenekleri değerlendiriliyor..bu sporla ilgileniyorsan eğer, tabi ki pilotları dış özellikleri ile değerlendirmen senin de hakkın, ama, arada yeteneklerini de gör derim..ispanyol ırkçıları geçtin, bir dahaki ispanya yarışında bu zeka ürünü çıkarımlarını onlarla da paylaşırsın, memnun olurlar..üstelik, ispanyol erkekleri beyaz!

  18. ilk gece yarisi nelere sahne olacak hep birlikte görecegiz ama kazaların kacınılmaz oldugunu düsünüyorum.hamilton ve massa neler yapacak bilinmez ama raikkonen in ferraride ikinci plana atılacak sürücü olmadıgını kanıtlaması gerek.bence bu yarıs raikkonen in olabilir.

  19. Ahmet  Keleş avatarı

    şimdi bu haber altına bir sürü hamilton'ın ne kadar burnu havada olduğuna dair yorumlar gelecek Mclaren karşıtlarından

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir