Vettel, Toro Rosso'nun Zorlamaya Devam Etmesini İstiyor

yazar:

kategori:

Sebastian Vettel, geçen hafta sonu Monza’da ilk zaerlerinin almalarının ardından Toro Rosso’nun kalan yarışlarda kendini bırakmamasını istedi.

Alman pilot, İyalya’da kazanarak F1 tarihinin en genç yarış kazanan ismi oldu. Vettel, eğer fırsat karşılarına çıkrsa takımının tekrar bunu değerlendirecek konumda olmasını istiyor.

Vettel: "Bunun olması için muhtemelen biraz zamanın geçmesi gerekecek. Çünkü hepimiz gelecek bir kaç yarış için momentumumuzu korumaya çalışıyoruz"

"Sadece Monza’da değil, bir takım olarak güçlendiğimizi Spa, Valensiya ve Hockenheim gibi diğer yarışlarda da görebilirsiniz. Paket, iyi bir potansiyele sahip ve onu kullanması bize bağlı"

"Bu sporda yarışları kazanmayı bekleyemezsiniz. Ama hedefimiz açık: kazanmak için bir fırsat olduğunda orada olmalı ve yakalamalısınız"

"Ferrari ve McLaren ile aynı seviyede değiliz ama hedefimiz elimizden gelenin en iyisini yapmak. Eğer bu yarışları kazanmak anlamına geliyorsa, bunu yaparız, sezonun sonuna kadar puanlar lamkala da mutlu olacağımıza rağmen"


Yorumlar

  1. Serhat Dinçer avatarı
    Serhat Dinçer

    Önüne Çıkan Firsatlari İyi Degerlendirdikten sonra neden olmasin ki =))

  2. binnur ataseven avatarı
    binnur ataseven

    gün gelecek sen de ferraride mclarende yarışacaksın ve o zaman herkes görecek gerçek yeteneklinin kim olduğunu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir