2014 Malezya GP – Magnussen Raikkonen Teması


Yorumlar

“2014 Malezya GP – Magnussen Raikkonen Teması” için 5 yanıt

  1. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Fia’nın dengesizliklerinden biri.

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    bu nasıl ceza? rai dışa açılınca kevin haklı olarak içeri dalmış, sonuçta bekleyecek hali yok ve en sağda çizgisinde devam ediyor. sağ taraf zaten çim başka yere gidemez. rai açıldığı bölgeden ani bir haraketle rakibinin önüne atlıyor ama çok dikkatsizce.bence burada magnussenin en ufak hatası yok. gayet nizami bir atak. çizgisinde gitmiş. rakibinin üstüne kırmamış. hakemler taraflı gözlüklerini malesef çıkarmıyorlar.

  3. Bende magnussenin pek suclu oldugunu dusunmuyorum.

  4. Aslında çok ağır bir ceza değil ama suçu yoktu Kimi boşluğu bırakınca daldı yarıştan sonra verilen 2 ceza puanı çok gereksiz, bu kurallar iyi olabilir ama iyice saçmalamaya başlandı DRS hariç doğru düzgün bir geçiş bile izleyemiyoruz. Pilotların korkak bir şekilde yarışmalarından sıkıldım artık.

  5. herkesin görüşüne saygım olmakla birlikte ben burada Magnussen’in bariz bir hatasının olduğunu düşünmüyorum. Raikkonen biraz dışarı açılınca Magnussen içeriden yoluna devam etmeye çalışmış. Raikkonen orada Magnussen yokmuş gibi gereğinden fazla içeriye yönelmiş gibi geliyor bana.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir