Singapur GP Öncesi BMW Sauber

yazar:

kategori:

Nick Heidfeld: Herkes Singapur GP için gerçekten sabırsızlanıyor. Öncelikle yeni pist olduğu için, daha sonra cadde pisti olduğu için ve son olarak gece yapılacağı için. Projektörlerin gündüz olduğu gibi yapması gerekiyor yarışı ancak kimse Formula 1 hızında bu projektörlerin nasıl olacağı konusunda deneyim sahibi değil.

Ben özellikle yağmurda pistte testi hoş karşılardım. Bu yarışta yağmur ve yapay ışığın birleşimi muhteşem bir bilinmeyen haline gelir. İklimin Kuala Lumpur iklimine benzemesi gerekiyor ve oraya, özellikle akşamları oldukça sık yağıyor.

Prensip olarak gece yarışı harika bir fikir. Ben daha çok gececi birisiyim ve geç yatmayı severim ancak erken kalkamam. Bu nedenle bu hafta sonunun bana uyması gerekiyor. Ayar meselesi. Olman gereken zamanda doğru durumda olmak için doğru zamanlarda yiyip uyumak çok önemli. Çok fazla boş zamanımız olacağı konusunda şüphelerim var ancak yarış tam olarak şehrin ortasında olacağı için oldukça fazla atmosferi içimize çekeceğiz. Daha önce hiç Singapur’a gitmedim, oranın oldukça ilginç bir Asya metropolü olduğunu düşünüyorum.

Robert Kubica: Singapur için sabırsızlanıyorum çünkü bu yarış bu sezonki 2. yeni yarış olacak. Yeni pistte yarışmak her zaman ilginç olmuştur, oldukça keyif alıyorum ve heyecanlıyım. Bunun dışında bir başka cadde pistinde yarışacağımız için oldukça mutluyum çünkü ben cadde pistleri hayranıyım.

Bir çok kişi gece yarışı olacağı için ilginç olacağını düşünüyor. Ancak sürücü açısından yarışın gece ya da gündüz olması bakımından büyük fark olmayacak. Ancak hava koşulları ve ışık durumu bakımından hala bazı soru işaretleri var. Ancak FIA’nın güvenli bir yarış için her türlü önlemi aldığına eminim.


Yorumlar

  1. belki onlar cadde pistinde sürerken çok keyif alıyo ama ben geçiş olmadan boş boş dönüldüğünde hiç eğlenmiyorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir