Domenicali: Bugünkü Sonuçla Mutlu Olamayız

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali takımın Malezya GP’sinde elde ettiklerinden dolayı mutlu olamayacaklarını söyledi.

Yarışta Fernando Alonso Nico Hülkenberg ile olan mücadelesinden son anda galip gelerek dördüncü bitirirken, Kimi Raikkonen ise yarışın başında Kevin Magnussen ile yaşadığı temasın ardından lastiği patlayınca son sıraya düşmüş ve ancak 12. sırada bitirebilmişti.

Domenicali geliştiklerini, ancak Mercedes ile olan farkın hala çok büyük olduğunu düşünüyor.

“Bugünkü sonuçla mutlu olamayız, olsak bile, bir elimizde Fernando’nun sürücüler şampiyonasında üçüncü sırada kalmasını sağlayan bir dördüncülük var, diğer elimizde ise Kimi ilk turda Magnussen ile kazasının ardından puan almayı başaramadı.”

“Performans yönünden geliştiğimiz ortada olsa da Mercedes ile olan fark halen önemli miktarda ve bu tüm takımı motive etmeli. Aracı her alanda geliştirmeliyiz. Hangi alanlarda çalışmamız gerektiğini biliyoruz ve bunu en kısa zamanda başarmalıyız. Şampiyona daha yeni başladı ve Formula 1’de işlerin ne kadar hızlı değişebileceğini biliyoruz.”


Yorumlar

“Domenicali: Bugünkü Sonuçla Mutlu Olamayız” için 15 yanıt

  1. AlwaysFerrari avatarı
    AlwaysFerrari

    Bu adamın Geldiğinden beri başarılı olduğu bi yer söyleyin. He diceksinizki arabayı bu adammı yaptı, yapmadı tabi ama iyi olması gereken strateji konusundada tambir özürlü. İyi olduğu hiçbir konu yok. Hala Saçma sapan bi şekilde 4 yıldır aynı açıklamalar. Sıkıldım artık mümkünse hiç konuşma ve bas git şu takımdan.

  2. tam fiyaskosunuz be butun hafta yarisi heyecanla bekleyip tum f1 haberlerini okuyup kaybettigim zamana aciyorum artik.. yaninda da haftasonu beklentilerin bosa cikip tadinin kacmasi da ayri bir durum.. bu hafta sinavlarima odaklanayim bari insallah onlar iyi gecer..

  3. bakin mercedes ferrariden 1 san hizli. redbul ferrari ikiside esit. ferrari cekisi , duzlukdeki hizi artarsa, birde drs iyi calisirsa mercedeslere yetisir. yillardir cekisi duzeldemediler

  4. Mercedesle aranızdaki fark tabii ki çok büyük. adamlar istediklerinde redbull önünde gaza basıp 10sn fark açacak güce sahipler. mercedes ile redbull arasında bile büyük fark var bence. önce redbull sonra mercedes’i yakalamalıyız demeliydi.

  5. diğer elimizde ise Kimi ilk turda Magnussen ile kazasının ardından puan almayı başaramadı.” araban gitmiyor ki puan alsin 54 turda zorla 3 tane arac gecebildi ve dokulen lotusun arkasinda bitirdi. sen ve yanidakileri al git sabaha kalma.alonso tapuladi 4-5.ligi kimseye birakmiyor.fanlarin kursaginda kaldi kimi – alo kavgasi neyse alo – hulk kavgasina devan gecen enden kaldigi yerden 😀

  6. Fer.Alo|Yavuz| avatarı
    Fer.Alo|Yavuz|

    Allah rızası için sezon sonunda takımı bırak. Mümkünse hemen bırak takımı. Hem sen rahatla hemde taraftarlar rahatlasın.

  7. ertan köseoğlu avatarı
    ertan köseoğlu

    briatore gelsin tüm mühendis kadrosunu baştan aşağı yeniler ve takım kesinlikle daha agresif ve yaratıcı olur hiç şüphem yok..sadece merak ediyorum onun cezası vardı acaba bitti mi yani tekrar f1 de olabilir mi ?

  8. sen varken biz hicbir zaman mutlu olamicaz

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Formula 1 de işler çok çabuk değişiyorda, ya siz formula 1 de yarışmıyorsunuz, ya da biz yanlış biliyoruz. Öyle ya, işlerin bu kadar çabuk değiştiği bir ortamda 5 senedir yerinde sayan başka takım yok sanırım. Bu kadar acele etmeyin derim. 🙂

  10. Mustafa Sar avatarı

    evet dominicalli bunu hep yapıyor.. yalama oldu artık açıklamaları ciddiye alınmaz…
    neymişde şöyle olacakmış böyle olacak mış..
    gülünçsün dominicalli…
    belki de Ferrari de en önemli sorun sensindir..

  11. Adam bunu söyleye söyleye bıkmadı. Biz senden bıktık artık azıcık gururun varsa çekip gidersin şu takımdan. Flavio Briatore gelsin abicim fırtınalar estiren Reno yıllarındaki gibi olalım.

  12. briatöre sart bu takıma

  13. NesetAydın avatarı

    Çare Briatore

  14. hep aynı laf

  15. Ne zaman mutlu olacağız peki???

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir