Ferrari: Doğru Yönde İlerliyoruz

yazar:

kategori:

Ferrari’den Pat Fry Avustralya’dan bu yana ilerleme kaydettiklerini ve doğru yönde olduklarına inandıklarını söylüyor.

“Bugünkü yarış bizim için farklı sonuçlar doğurdu, Fernando tekrar elinden geleni yaptı, ancak Kimi’nin yarışı başından bu yana sorunlarla doluydu. Alonso’da Ricciardo’yu geçmek için pit stopları öne almaya çalışıyorduk, ancak aynı zamanda da farklı stratejiyle yarışan Hülkenberg’e karşı savunma yapmak zorundaydık.”

“Kimi Magnussen ile yaşanan temastan sonra tüm turu yavaş geçmek zorunda kaldı ve çok zaman kaybetti. Farklı sonuçlar almış olsalar da her iki pilot da çok iyi bir performans gösterdi”

Fry Ferrari aracının dayanıklılığını överken gelişimlere devam ettiklerini de belirtiyor.

“F14 T ilerleme kaydetmeye devam ediyor ve çok dayanıklı olduğunu bize kanıtladı. Ancak bunun yeterli olmadığını biliyoruz. Doğru yönde çalıştığımızı biliyoruz, ancak liderlerle olan farkı da azaltmak istiyoruz.”

“İleri yönde büyük bir adım atmamız gerekiyor. Bahreyn sezondaki en zorlu yarışlardan birisi olacak, burada yakıt tüketimi çok önemli bir rol oynayacak.”


Yorumlar

“Ferrari: Doğru Yönde İlerliyoruz” için 12 yanıt

  1. bu ferrari yonetimini bizim ulke yonetimine benzetiyorum.

  2. bırakın bu işi. her sene aynı hikaye

  3. Tolga Karanlık avatarı
    Tolga Karanlık

    Red Bull 1 tur gidemeyen aracı aldı Mercedes’e kafa tutar hale getirdi, biz halen orta sıralarda puan mücadelesi veriyoruz, bi de tutmuş doğru yolda ilerliyoruz diyoruz. Düşün ki Red Bull motoru da kendi yapmıyor, kendi çözeceği bir sorun değil yani motor. Alonso’nun dördüncülüğüne seviniyorsa bu takım yazıklar olsun, o dördüncülük Red Bull’la değil Force India ile mücadele edilip zar zor kazanıldı. Ricciardo pitte kaybetmese, Force India 2 stop stratejisi yapmasa Williams ile yarışacaktık. Düşün ki Force India’nın bir aracı da hiç yarışmadı. Oooof of!

  4. Hızlandırın artık şu aracı. Alonso araçtan maksimum’u çıkara çıkara sonunda Alonso’da böyle bir yetenek bırakmayacaksınız. Adamı bezdirdiniz be. Seneye Honda’ya giderse şaşmayın.

  5. En fazla 5-6 yarış sonra grid cezaları başlayacak. Sesli tartışmalar olacak. Burda bir avantaj sağlarız.

    Ama pist üzerinde kazanılmadıktan sonra keyfi buruk olur diye düşünüyorum.

    1. Raikkonen F1 Team avatarı
      Raikkonen F1 Team

      Cezalar başlasa ne olmasını bekliyorsun ki. Bu Ferrari’ye Mercedes son sıradan başlayıp 20 saniye takarsa hiç şaşırmam. Birincisi adamlar aşırı zorlamadan rahatlıkla farkı açıyorlar. Bununla birlikte yarışta yakıt tüketimine dikkat ettiyseniz az yakıt tüketiyorlar. En az yakıtı Mercedes motorlu Williams tüketti. Ferrari hem yavaş hem de çok yakıt tüketiyor. Bir de çıkmış Fry Bahreyn’de yakıt tüketiminden bahsediyor.

  6. Pat fry’in bahsettiği yol olsa olsa Niğde’ye çıkar

  7. RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam) avatarı
    RAİDEN(zengin olamadıysan hayallerini satmadın ya RAİDEN hayallerinin peşinden koşan adam)

    Allah’ım kafayı yicem bunlarmı salak bizimi enayi sanıyolar hala doğru yoldayız felan fistan ulan başlarım dayanıklılığına keşke araba Mercedes kadar hızlı olsaydıda her yarış yolda kalaydık ama eminimki dayanıklılık bi şekilde halledilirdi ama bu boktan araba tank kadar sağlam olsa ne yazar fizik kurallarını terse çevrilebilceğine inancım sizin o aracı hızlandırcağınızdan daha fazla

  8. nasıl doğru lan

  9. FerrariFanTR avatarı

    kardeşim nasıl övünüyorsunuz kafayı yedittirmeyin bize. şu aracın övünülecek hiç bişeyi yok. illa topuklarınıza mı sıkalım.

  10. Mustafa Sar avatarı

    Al işte bir garip açıklama daha .. doğru yolda çalışıyorlarmış..
    bizim sanayide bile senden daha doğru yolda çalışırdı fry
    ALO yu da al dön mc Laren’e
    sadece dominicalli ile uğraşıyorduk şimdi birde seninle uğraşmak istemeyiz..

  11. scuderiaferrarimarlboro avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    Lotus gibi saçmalamayın sizde ya. Herşey ortada bahreynde de bundan farklı bir senaryo beklemiyorum şahsen

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir