Rakipleri Mercedes’le Farkın Kapanacağı Konusunda Umutsuz

yazar:

kategori:

Mercedes’in rakipleri, Malezya’da alınan 1-2 sonucundan sonra Mercedes’i alt etmenin kolay olmayacağını düşünüyorlar.

Malezya’da Lewis Hamilton yarışı açık farkla kazanırken, Nico Rosberg yer yer Sebastian Vettel’in baskısını gördü ancak buna rağmen Rosberg 7 sn fark atmayı başardı.

Christian Horner “Büyük fark. Daha fazlasına sahipler.”

Fernando Alonso “Bahreyn’de mucize beklemiyoruz çünkü 5 gün içerisinde antrenmanlar başlayacak ve hiç bir takım bir anda büyük adım atmayacak.”

“Maksimum hız Bahreyn’de önemli olacak bu yüzden Williams’ın da güçlü olmasını bekliyorum. Ben yine ilk 5’te olmasını bekliyorum.”

Mclaren’in Takım Patronu Eric Boullier, İspanya’daki güncellemelerle Mercedes’i yakalayıp yakalayamayacaklarının sorulması üzerine “Hayır.” dedi.

2014’te farkı kapatıp kapatamayacaklarının sorulması üzerine Boullier “Doğru soru bu. Belki gelecek seneki Avrupa’ya kadar, evet.” diyerek umutsuz bir açıklama yaptı.


Yorumlar

“Rakipleri Mercedes’le Farkın Kapanacağı Konusunda Umutsuz” için 4 yanıt

  1. Gridde ki en uyumlu pilot ikilisi Mercedes’te Webber Vettel ya da Massa Alonso ya benzemiyorlar yanılıyor muyum ? Bu sebep ile rakipler farkı kapatsa bile pilotajı ortaya koyacaklardır nasılsa en tasarruflu motor Mercedes’te bu değişmeyecek sezon sonuna kadar zorlarsa lastik aşınması zorlar onu da Malezya da gördük çok etki etmedi

  2. Mclaren’in Takım Patronu Eric Boullier, İspanya’daki güncellemelerle Mercedes’i yakalayıp yakalayamayacaklarının sorulması üzerine “Hayır.” dedi. 2014′te farkı kapatıp kapatamayacaklarının sorulması üzerine Boullier “Doğru soru bu. Belki gelecek seneki Avrupa’ya kadar, evet.” diyerek umutsuz bir açıklama yaptı.

    Höh! Dalga mı geçmiş?

    Mercedes yakalanacaksa Red Bull yakalar, motordaki sorunları ne derece çözülebilir bilmiyoruz, ancak çözdükleri gün polde olacaklar gibi. Ferrari motorda ciddi sıkıntı yaşıyor gibi, Allison’un da elinden bişi gelmez.

  3. Mclaren kepenki kapatıp gitsin artık . Geçen yıl ne yaptınız? Belki bu hızımızı bile mercedes ile ayrılınca arayacağız. Honda umarım iyi iş çıkarır.

  4. Mercedesi rehavete sokmak istiyorlar birazda…Redbull hala bir tehdit bence motoru düzgün çalıştırsalar veya motorla ilgili yazılımları geliştirseler farkı kapatacaklardır. O yüzden Mercedesin durmak yok yola devam demesi lazım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir